Moderator: Albert_N
To przepraszam. Myślałem, że chcesz wymiar przodu i tyłu i tak się przejęzyczyłeś.poborcapodatkowy pisze:Dlatego poprosiłem o prześwit pod gruchą, żeby móc wziąć poprawkę na opony
Z przodu prześwit pod belką zwiększy się o tyle, o ile buda pójdzie do górysilverstone pisze:Ale jak zmieniłem se kiedyś klapnięta sprężyny, to prześwit został bez zmian![]()
Za to buda poszła do góry jak głupia, z tyłu 7cm, z przodu koło 5 cm.
Z przodu to się prześwit może ciut zmienić, bo się inaczej wahacze ustawią i obudowa przekładni z budą pójdzie do góry bo w końcu do niej jest przykręcona, ale z tyłu jest jak jest i nic się nie zmieni.
Kurcze - fajne te łady - mam w Kyronie opony nominalnie 70 mm wyższe (średnica) a pod gruchą 21cm - oto co znaczy mieć zgrabną gruchęsilverstone pisze:Wyniki pomiarów - po napompowaniu kółek, lekkie auto mam po 26-27 cm i pod belką z przodu i pod gruchą tylną. Wsio. Opony 195/80/15 nalewki.
ej jak założe spowrotem simexa , bo teraz na szosach stoi , to wejde z miarką i trzasne fotępoborcapodatkowy pisze:Chyba Ci się miarka popsułaAlbo masz zwolnice
Svenson pisze:Ja mam teraz nowe sprerzyny ( oryginał z 1000 kilometrów) i nowe opony oczywiscie ruskie VIL5
Podam wymiary i się zobaczy
Skąd wiesz?Sniper pisze:nie jest to skuteczna droga do leczenia kompleksów![]()
![]()
Jakbym do swojej przywiązał maszt od antny tv, to byłoby ponad 7mbartekbp01 pisze:U mnie końcówka anteny cb na wysokosci ok 2680,5mm
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość