III runda Pucharu Polski
Moderator: Student
III runda Pucharu Polski
Na stronie pucharu wisi juz lista zgłoszonych na 3 runde. Odnosnie opłat wpisowego:
I termin rozpoczyna się od 20 sierpnia 2009 i trwa do 14 września 2009 (pierwsza runda), wpisowe dla tego terminu wynosi:
- za zgłoszenie załogi 800 zł (klasa A [Adventure], E [Extreme] oraz T [Travel])
II termin rozpoczyna się od 15 września 2009 i trwa do rozpoczęcia BK (badań kontorolnych), wpisowe dla tego terminu wynosi:
- za zgłoszenie załogi 1200 zł (klasa A, E i T)
I termin rozpoczyna się od 20 sierpnia 2009 i trwa do 14 września 2009 (pierwsza runda), wpisowe dla tego terminu wynosi:
- za zgłoszenie załogi 800 zł (klasa A [Adventure], E [Extreme] oraz T [Travel])
II termin rozpoczyna się od 15 września 2009 i trwa do rozpoczęcia BK (badań kontorolnych), wpisowe dla tego terminu wynosi:
- za zgłoszenie załogi 1200 zł (klasa A, E i T)
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Re: III runda Pucharu Polski
Czy w przypadku klasy T, przy podobnej liczbie załóg można liczyć na jakiś rabat
kolejne pytanie... z tego co mi wiadomo (a jest to raczej pewne) na III Rundę i Andrzej i ja się wybieramy... co będzie w przypadku, kiedy zgłosimy się tylko my, ewentualnie jeszcze 1 załoga
Bo tak o ile w Bojanowie była jak na Travel dosyć ostra zabawa i choć odrobina współzawodnictwa, to w Ostródzie już czysto piknikowo jeździliśmy... tabela i tak raczej nie ulegnie zmianie w tej klasie... ale za te drobne wpisowe mielibyśmy ochotę się pościgać naprawdę
Wiem, że Andrzej myśli podobnie jak ja
Niestety w pozostałych imprezach startujemy w innych klasach i nie mamy możliwości bezpośredniej konfrontacji
No i jeszcze może powtórzę swoje uwagi pisane gdzieś indziej...
Klasa Travel jest naprawdę fajną klasą, dla aut w miarę seryjnych (pomijam wypowiedź jednego z orgów, że "dla początkujących"), szkoda żeby zniknęła... może org jednak coś w tym temacie pomyśli
Andrzej szykuje się na przyszły sezon do ADV, my zresztą prawdopodobnie też... ale szkoda klasy samej w sobie

kolejne pytanie... z tego co mi wiadomo (a jest to raczej pewne) na III Rundę i Andrzej i ja się wybieramy... co będzie w przypadku, kiedy zgłosimy się tylko my, ewentualnie jeszcze 1 załoga

Niestety w pozostałych imprezach startujemy w innych klasach i nie mamy możliwości bezpośredniej konfrontacji

No i jeszcze może powtórzę swoje uwagi pisane gdzieś indziej...
Klasa Travel jest naprawdę fajną klasą, dla aut w miarę seryjnych (pomijam wypowiedź jednego z orgów, że "dla początkujących"), szkoda żeby zniknęła... może org jednak coś w tym temacie pomyśli

Andrzej szykuje się na przyszły sezon do ADV, my zresztą prawdopodobnie też... ale szkoda klasy samej w sobie

Ciekawe o ile skrócą Dynów
bo w zapowiedzi że będzie dużo jazdy po ostatnich 2 rundach nie wierzę 

Z Dynowem w kilka zaprzyjażnionych załóg dajemy sobie spokój.Zbyszek G pisze:Ciekawe o ile skrócą Dynówbo w zapowiedzi że będzie dużo jazdy po ostatnich 2 rundach nie wierzę
jak zrobią takie trasy jak w tym rokugizmo pisze: Andrzej szykuje się na przyszły sezon do ADV, my zresztą prawdopodobnie też... ale szkoda klasy samej w sobie

No właśnie.... jest sens przelew puszczać? w zeszłym roku szło cokolwiek pojeździć, czy też po godzince i koniec ?
Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)

w dobrym towarzystwie, wieczorami, przy wódeczce zawsze jest miłoGAZFAN pisze:Ma być miło.

Jak będziecie się spieszyć to w godzinkę się wyrobicie, ale jak będziecie piękne widoki podziwiac, kolegom na trasie pomagać, z kibicami porozmawiacie to w limicie czasu będzie ciężko się wyrobić.GUTMAN pisze:No właśnie.... jest sens przelew puszczać? w zeszłym roku szło cokolwiek pojeździć, czy też po godzince i koniec ?

a na poważnie: jak popada to będzie ciekawie

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
każdego z was klasyfikują w generalce oddzielniemargod pisze:..

jeżeli będą liczyć tak jak ostatnio na klęskę żywiołowąmargod pisze: a na poważnie: jak popada to będzie ciekawie![]()

pisze sięGAZFAN pisze:Marudy

eee..lipa.. postaraj się bardziejGAZFAN pisze:a może florudy

masz kiepski towarGAZFAN pisze:a może florudy

czy ktoś wie jaki wymyślny system startu obowiązuje na 3 edycji

Kto pierwszy zapłaci i nie będzie krytykował a tylko chwalił świętą trójkę jedzie jako pierwszy , odliczanie rozpoczęte.
-
-
- Kontaktowanie:
FlorsonyFlor pisze:masz kiepski towarGAZFAN pisze:a może florudyzapal coś lepszego

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

w Dynowie nie trzeba kleski żywiołowej, wystarczy mały deszczyk przez pół godziny tydzień wcześniej...i będzie się działo jak Margod piszeFlor pisze:jeżeli będą liczyć tak jak ostatnio na klęskę żywiołowąmargod pisze: a na poważnie: jak popada to będzie ciekawie![]()
![]()
![]()

to jam mam gwarantowaną ostatnią pozycjęZbyszek G pisze:Kto pierwszy zapłaci i nie będzie krytykował a tylko chwalił świętą trójkę jedzie jako pierwszy , odliczanie rozpoczęte.

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
jasne... odwróć tabelę flor będzie na czele
jakoś mi to tak nie wygląda
albo zmiana PR 

jakoś tak chętni walą drzwiami i oknami
na razie 11 załóg w trzech klasach 

12 - bo kasę już przelałem, ale na liście jeszcze nas nie ma.
a reszta może woli 400 zł więcej zapłacić
a reszta może woli 400 zł więcej zapłacić

"Gonzo" is DEAD
większość załóg zgłoszonych to extmargod pisze: a reszta może woli 400 zł więcej zapłacić

może się ta popierdółka znudziła