Oddam
Moderator: Student
- ROCKETQUEEN
- jestem tu nowy...
Re: Oddam
Witam.Kierownica do GAZa jest na oko taka sama jak w ciągniku pt.T25 Władimirec.Spróbuj w sklepach z traktorami.Jeżeli nie znajdziesz to się odezwij.A
swoją drogą to jak osadziłeś tą od BMW na wpuście od GAZA?
swoją drogą to jak osadziłeś tą od BMW na wpuście od GAZA?
,Espace 2,2dCi 2003,Jeep Grand Cherokee 4,0 1998
może ma ktoś "proste" redukcje do przewodów do bocznego filtra oleju.... ten przy misce oleju i ten przy filtrze na samym dole ..........2 sztuki poszukiwane ......... zaprzyjażniony tokarz nie chcę się tego podjąc ..........wymienie na redukcje kątowe albo na zaworki do pompy paliwa albo na silnik żuka w nieznanym stanie
cokolwiek
bardzo mi tego brak

Gaz do końca-mojego albo jego
Gaz 69 dolniak prawie oryginał
Gaz 69 Wołga zmota
Gaz 69 Wołga zmota
Podobno cytowanie samego siebie jest przejawem megalomanii.... a co mi tam, zaryzykuję...solnica pisze:panowie wiecie moze kto handluje czesciami do gaza 69 bo potrzebuje kilku czesci a dzwonie i nikt nie ma
z gory dziekuje
Czyżby jednak muszę...?JA'JACEK pisze:Bardzo proszę.solnica pisze:Witajcie remontuje gaza 69 i potrzebuje:
(...)
http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1
A na przyszłość: forum to nie giełda samochodowa, a ten dział to nie punkt
zaopatrzeniowy w części zamienne.
Mam nadzieję że nie muszę tego dokładnie tłumaczyć.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Jacek czyżbyś został moderatorem tego działu ? Bo tak sie zachowujesz. A w spisie moderatorów nie widze abyś figurował.
Pzdr
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Odpuść nowym adeptom sztuki walki z radziecką techniką. Jak tak dalej pójdzie to wszystkich wystraszysz. W dziale UAZ nie ma problemu z zadawaniem różnych pytań w temacie "Oddam".
Pzdr
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
masz cynk na pw.wazne aby do 3-go 08.Gazior69 pisze:witajcie..![]()
a ja szukam ławeczek, stan dowolny.. byle by elementy metalowe sie trzymały, a nie były całkowicie przerdzewiałe.
Mam troche częsci na wymianę, np wał przedni oraz krótki do reduktora .
Mogę oddać skrzenię biegów.![]()
pozdr.
zalezalo mi na czasie zeby jednego goscia nie wykiwac .tak ze juz mam -walek krotki.myslalem ze cos pohandlujemy.oparcie jakies lawki mam jakby cie interesowalo.Gazior69 pisze:Widze ze dales sobie juz rade.. ale jakby co to jestem juz w domu..masz cynk na pw.wazne aby do 3-go 08.
przydal by mi sie szperacz i fotele.Gazior napedy mam ok.i jeszcze zuka w zapasie.ale dzieki za pr.Gazior69 pisze:Mam trochę częsci do Gaza.. możemy się powymieniać Mayer.. lub kto ma ochotę..![]()
praktycznie cale podwozie z napędami..
jeden udało mi się trafićŻurek pisze:może ma ktoś "proste" redukcje do przewodów do bocznego filtra oleju.... ten przy misce oleju i ten przy filtrze na samym dole ..........2 sztuki poszukiwane ......... zaprzyjażniony tokarz nie chcę się tego podjąc ..........wymienie na redukcje kątowe albo na zaworki do pompy paliwa albo na silnik żuka w nieznanym staniecokolwiek
bardzo mi tego brak
![]()
![]()

zapodaje fotki może komus sie jednak poniewiera gdzieś w gratach

Gaz do końca-mojego albo jego
Gaz 69 Wołga zmota
Gaz 69 Wołga zmota
Witam może komuś poniewiera się deska rozdzielcza do Gaza 69 ta blaszana, bo w mojej jakiś pajac po powiększał dziury na wskaźniki i orginalne wpadają
koszty pokrywam ja. (tomasj41@wp.pl)
koszty pokrywam ja. (tomasj41@wp.pl)
WLKP
- rabarbar73
- jestem tu nowy...
...jeśli komuś walały by się gdzieś w garażu tylne resory do Gaza 69 to chętnie bym je przytulił...Pozdrawiam
...jeśli Wy czegoś nie Przejdziecie, My to Przejedziemy...
Może się komuś wala niepotrzebny daszek przeciw słoneczny lub chociaż jego szczątki do odtworzenia, bo właśnie biorę się za remont ramki przedniej szyby a jednego daszka mi brakuje...
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl