Oddam - zamienie
Moderator: Albert_N
Oddam - zamienie
Pomysł jest coby pochwalić sie tym co lezy w garażu zapomniane i nieużywane [a może sie przydać komuś na coś] no i jak i wyciągnąć od dobrych ludzi rzeczy_na_gwałt_potrzebne i niezbędne do życia [Nivki bądz własnego].
Jak sie przyjmie, bedziem przyklejać, jeżeli nie chcecie rozwiewać mroków garażu, temat popadnie w niełaske to sie utnie.
Jak sie przyjmie, bedziem przyklejać, jeżeli nie chcecie rozwiewać mroków garażu, temat popadnie w niełaske to sie utnie.
- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Re: Sprzedam - oddam - zamienie
Co masz na półce
, poza pomysłem 

- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
A ty chcesz coś wyciągnąć od ludzi dobrej woli
, czy chcesz coś dać

jak dla mnie spoko , na giełdzie za wiele szpargałow

Watek moze zostac na probe, ale tylko w postaci oddam-zamienie. Zadnych ogloszen sprzedam-kupie-poszukuje nie moze byc, inaczej temat wylatuje.
No to bede teraz obserwowal
No to bede teraz obserwowal

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
- Marek D.
-
Re: Oddam - zamienie
Albercik - masz u nas szóstą gwiazdkę
Dla poddzierżenia razgawora - 1,6 z połowy lat 80-tych u mnie gnije - zdekompletowana, ale w razie biedy co nieco pierdół się jeszcze wala.

Dla poddzierżenia razgawora - 1,6 z połowy lat 80-tych u mnie gnije - zdekompletowana, ale w razie biedy co nieco pierdół się jeszcze wala.
Działam kompleksowo, co trza to wyciągne, a z mojej strony na razie moge ratować dwoma tylnymi szybami /prawa lewa/ z uszczelkami..Krzysiek-74 pisze:A ty chcesz coś wyciągnąć od ludzi dobrej woli, czy chcesz coś dać
![]()
oddam gażnik kompletny , rozrusznik (do przeglądu działające}.które pozostało mi po poprzedniej ładzie.
nie wiem tylko jak załatwić to technicznie(wysyłka} czekam na propozycje
jaki masz model tego gaznikasadoś pisze:oddam gażnik kompletny , rozrusznik (do przeglądu działające}.które pozostało mi po poprzedniej ładzie.

dokładnie nie wiem ale jest na nim tabliczka .W przyszłym tygodniu zwiozę z rancha bo tam trzymam swoje skarby.Dam cynk
ok czekam i jestem zainteresowanysadoś pisze:dokładnie nie wiem ale jest na nim tabliczka .W przyszłym tygodniu zwiozę z rancha bo tam trzymam swoje skarby.Dam cynk

Witam
ma ktos oryginalna felge 16 na zbyciu
Chodzi mi o zapas , mam z Żuka i nie myslałem o nim zbytnio . Ostatnio jak klocki robiłem mowie sprawdze i
na piaste nie weszło . Poza tym wole ruską fele ( jest lżejsza , od żukowskiej można pochytac przepuchliny
, a czesto ja wyciagam
)
Pozdrawiam
Chodzi mi o zapas , mam z Żuka i nie myslałem o nim zbytnio . Ostatnio jak klocki robiłem mowie sprawdze i

Pozdrawiam
- bartekbp01
-
na żukensa ci orginalna fela znivy nie wejdzie , centrala za małaSvenson pisze:Witam
Chodzi mi o zapas , mam z Żuka i nie myslałem o nim zbytnio . Ostatnio jak klocki robiłem mowie sprawdze i![]()
![]()
na piaste nie weszło . Poza tym wole ruską fele ( jest lżejsza , od żukowskiej można pochytac przepuchliny
, a czesto ja wyciagam
![]()
![]()
)
Pozdrawiam
JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

No teraz wiem ze brakuje średnicy na piastę Nivy , wcześniej nie zastanawiałem się nad tym
i dobrze ze zapasu nie musiałem zakładać ( odpukać w rdze ), bo bym się zdziwił 

Ja nie oddam ale poszukuje
obudowa mostu przód - upier.... si jeden z zaczepów mocujących, spawanie nic nie dalo , pojezdzilo tydzień i znów lipa
jakby ktos mial to prosze o info - 507373072 albo prv
obudowa mostu przód - upier.... si jeden z zaczepów mocujących, spawanie nic nie dalo , pojezdzilo tydzień i znów lipa
Disco 300 '97 2,5 Tdi - wyprawówka
Wyprawy 4x4
Wyprawy 4x4
- Marek D.
-
jaki, karwa, zaczep
fota może jakaś 

fota jutro dzis nie dam rady
faktem jest ze mocowanie mostu peklo (jedna ze szpilek wraz z kawalkiem obudowy) i wisi na jednym pozostalym orając wałem o drążek
znalazlem

ta z lewej strony
faktem jest ze mocowanie mostu peklo (jedna ze szpilek wraz z kawalkiem obudowy) i wisi na jednym pozostalym orając wałem o drążek
znalazlem
ta z lewej strony
Disco 300 '97 2,5 Tdi - wyprawówka
Wyprawy 4x4
Wyprawy 4x4
Mam ładną felgę oryginalną z oponką po mojej byłej niwce. Oddam za czteropakaSvenson pisze:Witam
Chodzi mi o zapas , mam z Żuka i nie myslałem o nim zbytnio . Ostatnio jak klocki robiłem mowie sprawdze i![]()
![]()
, a czesto ja wyciagam
![]()
![]()
)
Pozdrawiam

Wrzucę fotkę jak odwiedzę drewutnię na działcę. Jak by co to ślij PW.
- Marek D.
-
To jest KURA ! - Herr Genaralgori pisze:fota jutro dzis nie dam rady
znalazlem
ta z lewej strony

znaczy biały kruk - w przyrodzie nie występuje
- bartekbp01
-
oo to widoki słabe ja też spawałem i rok katowania wytrzymało....bebechy nie wytrzymałygori pisze:Ja nie oddam ale poszukuje

CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

Ta ruskoja alamunia spawana w jednym miejscu pęka centymetr dalej.. Damn..
@Marek D, Znalazłeś-oddasz-zamienisz? Bo nie wiem ile powinienem paliwa przygotować na wymiane..
@Marek D, Znalazłeś-oddasz-zamienisz? Bo nie wiem ile powinienem paliwa przygotować na wymiane..

Dziękuje kolegom za zainteresowanie moja felga , ale już mam
DSP dziekuje

DSP dziekuje

- Marek D.
-
do odebrania na zlocieIvul pisze:Ta ruskoja alamunia spawana w jednym miejscu pęka centymetr dalej.. Damn..

operat szacunkowy z wyceny przedmiotu sporządzony przez biegłego opiewa na puszkę piwa
panie i panowie
nie ma ktoś może na zbyciu niezbyt mocno złachanej tylnej klapy do starej budy 1.6
moja niestety jest tak pognita, że narożniki są już tylko wspomnieniem, a krawędzie
boczne tak popuchły od rdzy, że tu i ówdzie uszczelka odstaje tak mocno,
że woda leje się do auta...
widać, że ktoś już coś usiłował spawać - teraz nie bardzo już jest jak ratować te resztki...
nie ma ktoś może na zbyciu niezbyt mocno złachanej tylnej klapy do starej budy 1.6

moja niestety jest tak pognita, że narożniki są już tylko wspomnieniem, a krawędzie
że woda leje się do auta...

widać, że ktoś już coś usiłował spawać - teraz nie bardzo już jest jak ratować te resztki...
- bartekbp01
-
BA KAŻDY BY CHCIAŁlj77 pisze:panie i panowie
nie ma ktoś może na zbyciu niezbyt mocno złachanej tylnej klapy do starej budy 1.6![]()
że woda leje się do auta...![]()
Towar widziany równie często co YETI i tak samo jak on raczej jest legendą

CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI