TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Witam,
Mam na imie Dawid jestem z Gdyni. Posiadam Suze od paru miesiecy i juz przeszla pare modyfikacji - zawias Iron Man, oponki BFG M/T na przespawanych kolkach, progi pod hilifta, wzmocniony zderzak ... Calkiem dzielnie sie sprawuje w tej konfiguracji ale na tym sie nie zakonczy ...
Pozdrawiam
Mam na imie Dawid jestem z Gdyni. Posiadam Suze od paru miesiecy i juz przeszla pare modyfikacji - zawias Iron Man, oponki BFG M/T na przespawanych kolkach, progi pod hilifta, wzmocniony zderzak ... Calkiem dzielnie sie sprawuje w tej konfiguracji ale na tym sie nie zakonczy ...

Pozdrawiam
Suzuki SJ 413 88'
- tomazzi
- jestem tu nowy...
jako, że w planie zakup Samuraia to i trzeba się przywitać 
jutro jadę oglądać '89 rok
przesiadam się z innego auta ...

jestem adminem na forum plaskaczy: http://www.glogowskieauta.pl/
ale i dobrym znajomym chłopaków z: http://team4x4glogow.mojeforum.net/index.php

jutro jadę oglądać '89 rok

-
- jestem tu nowy...
jestem tu nowy... totez chcialbym sie przywitac. Od niedawna jestem lacznikiem pomiedzy pedalami a kierownica Samuraia. Nawet calkiem dobrze mi to wychodzi - szczegolnie samokrytyka
Do zobaczenia w terenie.

Pozdrawiam
Ziele
Bialy Samurai '89
Ziele
Bialy Samurai '89
Tez się przywitam- Mam na imię Hubert i od jakiegoś roku jestem (chyba) szczęśliwym posiadaczem czarnej santanki, którą pomykam w okolicach Siedlec.
-
- jestem tu nowy...
cześć. zastanawiam się nad kupnem samuraja albo daihatsu rocky ale jedno wiem na pewno, nie chcę już jeździć seicento 

- ostrokolowo
Witam wszystkich.
Co prawda nie posiadam jeszcze własnego 4x4, ale kupno Samuraja jest już postanowione i nastąpi wcześniej czy później. Co tu dużo mówić - przednionapędowe wehikuły potrafią się szybko znudzić. Jak na razie w realizacji planów jedyną przeszkodą są finanse.
Pozdrawiam,
Andrzej.
Co prawda nie posiadam jeszcze własnego 4x4, ale kupno Samuraja jest już postanowione i nastąpi wcześniej czy później. Co tu dużo mówić - przednionapędowe wehikuły potrafią się szybko znudzić. Jak na razie w realizacji planów jedyną przeszkodą są finanse.
Pozdrawiam,
Andrzej.
Jest Vitara 
'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik

'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik
Witam forumowiczów.
Mam na imię Łukasz i jestem właścicielem Suzuki Ignis 1.5 4x4 2005 r. Generalnie z autka jestem bardzo zadowolony, jako że jestem zapalonym wędkarzem sporo jeżdzę po lekkich terenach i do tego nadaję się super. Byłem też tą suzuką w tym roku na zlocie Subaru w Mikołajkach i zawstydziłem ponad połowę stawki foresterów na trasie terenowej (sprzęt to nie wszystko):D
Niestety mam ostatnio problem z napedem na tył (wiskoza zajechana?) a serwis pol-motors we wro to ..szkoda gadac. Ale założe nowy wątekk, może tam ktoś mi z was pomoże.
Pozdrawiam
Mam na imię Łukasz i jestem właścicielem Suzuki Ignis 1.5 4x4 2005 r. Generalnie z autka jestem bardzo zadowolony, jako że jestem zapalonym wędkarzem sporo jeżdzę po lekkich terenach i do tego nadaję się super. Byłem też tą suzuką w tym roku na zlocie Subaru w Mikołajkach i zawstydziłem ponad połowę stawki foresterów na trasie terenowej (sprzęt to nie wszystko):D
Niestety mam ostatnio problem z napedem na tył (wiskoza zajechana?) a serwis pol-motors we wro to ..szkoda gadac. Ale założe nowy wątekk, może tam ktoś mi z was pomoże.
Pozdrawiam
witam wszystkich fanow vitary mysle o kupnie auta terenowego ale nie wim co wybrac i czym sie sugerowac przy zakupie jestem miedzy uaz-em a vitara chyba, moze wasze opinie przekonaja mnie do vitary pozdrawiam
-
Siła nas
Witamy

Witamy

kup Vitaręmortar pisze:witam wszystkich fanow vitary mysle o kupnie auta terenowego ale nie wim co wybrac i czym sie sugerowac przy zakupie jestem miedzy uaz-em a vitara chyba, moze wasze opinie przekonaja mnie do vitary pozdrawiam

mam nawet ciekawą ofertę

Jimny 

bigos pisze:kup Vitaręmortar pisze:witam wszystkich fanow vitary mysle o kupnie auta terenowego ale nie wim co wybrac i czym sie sugerowac przy zakupie jestem miedzy uaz-em a vitara chyba, moze wasze opinie przekonaja mnie do vitary pozdrawiam![]()
mam nawet ciekawą ofertę![]()
a bana chcesz

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
a Ty co moderatorramzes pisze:bigos pisze:kup Vitaręmortar pisze:witam wszystkich fanow vitary mysle o kupnie auta terenowego ale nie wim co wybrac i czym sie sugerowac przy zakupie jestem miedzy uaz-em a vitara chyba, moze wasze opinie przekonaja mnie do vitary pozdrawiam![]()
mam nawet ciekawą ofertę![]()
a bana chcesz![]()

Jimny 

kup Vitarę
mam nawet ciekawą ofertę
[/quote]
jeśli oferta jest naprawde ciekawa wyślij mi na priw więcej info i jeśli foto jest równiż dostępne to prosze

mam nawet ciekawą ofertę

jeśli oferta jest naprawde ciekawa wyślij mi na priw więcej info i jeśli foto jest równiż dostępne to prosze
Trabant to jest to, remontuje właśnie 86 rocznik, zastanawiam sie jaki kolor mu sprezentowaćtomazzi pisze:jako, że w planie zakup Samuraia to i trzeba się przywitać
jutro jadę oglądać '89 rokprzesiadam się z innego auta ...

Plaskata Vitarka V6 z 32" simexem 

witam
Jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli LJ ki. Posiadam takowe i następne też takie będzie.
Jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli LJ ki. Posiadam takowe i następne też takie będzie.

kava-Eljot- and free weekend...
Pokaż fotobart213 pisze:witam

Chyba że to toyota lj, to wynocha

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich serdecznie!
Mam przyjemność ogłosić, że właśnie stałem się przeszczęśliwym posiadaczem czarnej jak smoła Vitary
Rocznik 91. Choć nadgryziona zębem czasu to kiedy do niej wsiadam serce się raduje
Jak się nauczę wrzucać zdjęcia to się pochwalę...
Póki co zamierzam szkolić swoje umiejętności na w miarę nietrudnym terenie
Pozdrawiam wszystkich Suzukowców i innych tereniarzy!
Mam przyjemność ogłosić, że właśnie stałem się przeszczęśliwym posiadaczem czarnej jak smoła Vitary

Póki co zamierzam szkolić swoje umiejętności na w miarę nietrudnym terenie

Pozdrawiam wszystkich Suzukowców i innych tereniarzy!
Witamy!!
coś mi przypomina ten nick...
hahawrazliwy_roman

LT Sven Hedin prawie terenówka.
Kostuch pisze:Pokaż fotobart213 pisze:witam
Jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli LJ ki. Posiadam takowe i następne też takie będzie.![]()
Chyba że to toyota lj, to wynocha
Zdjęcia już są - ale niestety obecnie w ogłoszeniu

kava-Eljot- and free weekend...
uszanowanie wszystkim, jako ze od wczoraj jestem wlascicielem 19 letniej Vitarki mysle ze to forum bedzie dobrym miejscem na zdobycie cennych informacji
, moze w przyszlosci przekazanie takowych

a ja się jeszcze nie przedstawiłem mimo, że na forum jestem już rok 
od roku mam vitare w planach jest zrobić małą wyprawówke narazie jest bulwar z bagaznikiem dachowym
od dziś posiadam też samuraja 1.3 podniesiony na bfg mud w kolorze khaki
zobaczymy jak to będzie jeździć narazie 100km przejechało bez większych przeszkód i jechało 120km/h 
chciałem się też zapytać przy okazji czy to normalne ale w mojej wersji nie ma obrotomierza
Pozdr

od roku mam vitare w planach jest zrobić małą wyprawówke narazie jest bulwar z bagaznikiem dachowym

od dziś posiadam też samuraja 1.3 podniesiony na bfg mud w kolorze khaki

chciałem się też zapytać przy okazji czy to normalne ale w mojej wersji nie ma obrotomierza

Pozdr
VITARA V6 - 4" lift - 32" MT
http://www.lukasziewa.com
http://www.lukasziewa.com