TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
witam serdecznie , mam na imie Marcin pochodze z Krakowa , posiadam pathfindera 95 3,0 v6 w wersji usa
Witam ...
Jestem szczęśliwym posiadaczem parcha K 160 , 2.8 benzyna
. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy parchów 

FORD EXPLORER 4,0 automat silverstony 35" 2x ARB
BYŁ
NISSAN PATROL K160 FEDIMA 33" ARB
BYŁ
NISSAN PATROL K160 FEDIMA 33" ARB
Siema.
Marek z Krakowa z tej strony.
Na forumie od jakiegoś czasu ale w tej dzielnicy to mnie jeszcze nie było
Bawię się off-roadowo-turystycznie. Parchatego na razie nie mam ale się rozglądam za LOOOOOONGiem.
Marek z Krakowa z tej strony.
Na forumie od jakiegoś czasu ale w tej dzielnicy to mnie jeszcze nie było

Bawię się off-roadowo-turystycznie. Parchatego na razie nie mam ale się rozglądam za LOOOOOONGiem.
Witam Wszystkich Forumowiczów .Michał z tej strony .posiadam Y60
Witam. Piotrek - Zielona Góra. O sobie dodam jeszcze tyle że Patrol Y60 to moja pierwsza terenówka. Cel - turystyka weekendowa, czasami urlop na pace z rodziną. Model 4.2D, rok 95, wersja long. Podobno wersja z Bliskiego Wschodu, niestety nie wiem z jak bliskiego. Oryginalna lewa strona. W standardzie wyciągarka mech. klimatyzacja, ele szyby, potrójna kanapa z przodu, brak tylnej nagrzewnicy, wycieraczek na światłach, brak blokady i kierunków na błotnikach, z tyłu bębny, pompa rotacyjna zamiast rzędowej a z wyposażenia dodatkowego zjedzona rama z tyłu i podłoga. Aktualnie lift 2 cale na Dobbinsonie. Duża pomoc brata - różnież użytkownika forum za co duże DZIĘKI. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Y60 TD42 pojechał do ludzi
-
- jestem tu nowy...
Witam.
Jestem z Lubartowa mam na imie Jarek w offroad bawie sie od ponad roku posiadam GR
Pozdrawiam
Jestem z Lubartowa mam na imie Jarek w offroad bawie sie od ponad roku posiadam GR
Pozdrawiam

Witam,
Radek, posiadam D22 w benzynce
A tu moje autko:
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=71578
Pozdrawiam
Radek, posiadam D22 w benzynce

A tu moje autko:
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=71578
Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Jarek jestem z Warszawy, jeżdżę od 2 lat Terrano II r 96.
No Mud No Fun
Witam
Tomek - Ruda Śląska
Obecnie mam Jeep Grand Cherokee, ale już wiem że w teren to raczej Patrol i właśnie za takim GR-kiem się rozglądam
Pozdrawiam
Tomek - Ruda Śląska
Obecnie mam Jeep Grand Cherokee, ale już wiem że w teren to raczej Patrol i właśnie za takim GR-kiem się rozglądam
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
jestem oczywiście nowy i zielony. Pozwoliłem sobie na zarejestrowanie na forum ponieważ właśnie zakupiłem Nissana Patrola G61 2,8TD Long (1999).
Jestem z okolic Góry Kalwarii (40km od Wa-wy), mam 45 lat.
Do tej pory zajmowałem się quadami i brałem udział w kilku rajdach przeprawowych oraz w wyprawach mn. po Ukrainie i Rumunii.
Ponieważ uwielbiam zwiedzać, moim docelowym kierunkiem jest uczestnictwo (z rodziną) w wyprawach samochodowych.
Plan jest taki aby na przestrzeni kilku miesięcy przygotować zakupione auto i latem gdzieś wyruszyć. Gdzie, to jest już mało istotne, bo wszędzie jest pięknie.
Pozwolę sobie więc czerpać wiedzę z tutejszego forum, a jak będę miał możliwość służyć moim skromnym doświadczeniem, również chciałbym się nim dzielić.
Pozdrawiam wszystkich i proszę być wyrozumiały gdy będę czasami zadawał głupie pytania.
Tak to jest na quadzie:
http://www.flickr.com/photos/maciejparv ... 4713/show/
jestem oczywiście nowy i zielony. Pozwoliłem sobie na zarejestrowanie na forum ponieważ właśnie zakupiłem Nissana Patrola G61 2,8TD Long (1999).
Jestem z okolic Góry Kalwarii (40km od Wa-wy), mam 45 lat.
Do tej pory zajmowałem się quadami i brałem udział w kilku rajdach przeprawowych oraz w wyprawach mn. po Ukrainie i Rumunii.
Ponieważ uwielbiam zwiedzać, moim docelowym kierunkiem jest uczestnictwo (z rodziną) w wyprawach samochodowych.
Plan jest taki aby na przestrzeni kilku miesięcy przygotować zakupione auto i latem gdzieś wyruszyć. Gdzie, to jest już mało istotne, bo wszędzie jest pięknie.
Pozwolę sobie więc czerpać wiedzę z tutejszego forum, a jak będę miał możliwość służyć moim skromnym doświadczeniem, również chciałbym się nim dzielić.
Pozdrawiam wszystkich i proszę być wyrozumiały gdy będę czasami zadawał głupie pytania.
Tak to jest na quadzie:
http://www.flickr.com/photos/maciejparv ... 4713/show/
Lepiej mieć spokój niż rację. 
Parchol Y61 LONG 2,8TDi

Parchol Y61 LONG 2,8TDi
Witam
Witam, Gustaf jestem
Nie mam Patrola jeszcze, ale ma go mojej dziewczyny Mamuśka hehe
Mam nadzieję wkrótce się nim zająć, mocno podupadł
Hula po drodze z lewej na prawo jak chce, luzy na kierownicy jak ta lala, lewarek skrzyni biegów kręci młynki jak Diabelski Młyn. i całe mnóstwo innych problemów. nikt z nim nic nie robił od conajmniej 6 lat.
Muszę go rozpoznać, i zabrać się za remont nieustający.
Pozdrawiam i do natępnego
Nie mam Patrola jeszcze, ale ma go mojej dziewczyny Mamuśka hehe

Mam nadzieję wkrótce się nim zająć, mocno podupadł
Hula po drodze z lewej na prawo jak chce, luzy na kierownicy jak ta lala, lewarek skrzyni biegów kręci młynki jak Diabelski Młyn. i całe mnóstwo innych problemów. nikt z nim nic nie robił od conajmniej 6 lat.
Muszę go rozpoznać, i zabrać się za remont nieustający.
Pozdrawiam i do natępnego
- RóżowaIwona
-
Przepraszam,zabrałam głos bez przywitania,mam nadzieję że mi to wybaczycie
Jestem tylko skromną właścicielka nissana 260,w kolorze różowym
,na mostach z GR i na oponkach 37',
właśnie moi Panowie przemataczaja mi landrynkę na Zmotę
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w terenie

Jestem tylko skromną właścicielka nissana 260,w kolorze różowym

właśnie moi Panowie przemataczaja mi landrynkę na Zmotę
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w terenie

nissan zmota rozłożony na części pierwsze
ZMOTA 4x4 KATOWICE
ZMOTA 4x4 KATOWICE
Witam,
jestem z Gdyni i pomykam Terrano II, 2.4 benzyna + LPG Green Power
autko ma laczki BFG 31 AT oraz lift + 4 cm 
pozdrawiam i do zobaczenia w lesie
jestem z Gdyni i pomykam Terrano II, 2.4 benzyna + LPG Green Power

pozdrawiam i do zobaczenia w lesie

R20 GREEN POWER

Witam!
Nazywam sie Paweł i jestem szczęsliwym posiadaczem Nissana Navara 2.5 TD bez zabudowy na pace bo kocham ją jako pickupa
lubie rzucić rowerek albo deseczke na pake i pojechać w góry.Mam tez motorek terenowy ale niestety bez silnika:()
Pozdrawiam wszyskich terenowców
Nazywam sie Paweł i jestem szczęsliwym posiadaczem Nissana Navara 2.5 TD bez zabudowy na pace bo kocham ją jako pickupa

Pozdrawiam wszyskich terenowców
Zimo nap....alaj
!

Witam wszystkich
, jestem posiadaczem Terrano 2,7 TD 94r

Terrano II 2.7 TD ( Umiera )
WitaM wszystkich!! Jestem RaV, zaliczam się do nowych czyli zielonychw temacie 4x4, śmigam Taranem II 94 rok, 2,4 benz. + lpg. Proszę o wyrozumiałość jeśli zadam banalne pytanie czy coś takiego. Włocławek to teren gdzie się obracam.
TARAN II, 2,4l +lpg, BFG MT KM2 31" "SMOKI 4x4 Włocławek"
- ololabprot
-
I chyba popełniłem błąd zabierając głos bez powitania wiec go naprawiam .Nazywam sie Olek jestem z Rybnika ,forum czytam od roku,mam długiego patrola y61 z wymarzonym silnikiem 4.2d(od 2 tygodni),3cale liftu i 35cali kółka
Witam wszystkich
Ja się dopiero przymierzam do zakupu y60 long
Ja się dopiero przymierzam do zakupu y60 long
Witam wszystkich!
Jak wszyscy tutaj jestem "nowy".!Staram się uczyć Patrola GR Y60,a idzie całkiem dobrze.
Pozdrawiam.
Jak wszyscy tutaj jestem "nowy".!Staram się uczyć Patrola GR Y60,a idzie całkiem dobrze.
Pozdrawiam.
lepiej byle jak jechać niż bobrze iść
Witam wszystkich,
od paru miesięcy cieszę się z czerwonego Forda Mavericka (Terrano II). Mieszkam na Żuławach, lat 31, 4x4 mam przez przypadek, ale wciągnęło mnie.
Pozdrawiam
Łukasz Szymaniak
od paru miesięcy cieszę się z czerwonego Forda Mavericka (Terrano II). Mieszkam na Żuławach, lat 31, 4x4 mam przez przypadek, ale wciągnęło mnie.
Pozdrawiam
Łukasz Szymaniak
Ford Maverick KA24E 1994
- elchomiko
- jestem tu nowy...
No to ja też witam
Nazywam się Błażej i z brakiem asfaltu pod kołami mam "spore" doświadczenie dwóch utopień z kumplami.
Jeszcze nie posiadam, żadnego Nissana, ale może już niedługo...
Na razie będę czytał, uczył się, zadawał pytania (czasami głupie), i dochodził do wniosku - jak bardzo potrzebuję Patrola
.
Tak jak mechanika nie ma dla mnie tajemnic, tak przerabianie terenówek rodzi wiele pytań w mojej nędznej głowie.
Wybaczcie czasem niewiedzę. Obiecuję, że wszystko co napiszę wykorzystam przeciwko sobie

Nazywam się Błażej i z brakiem asfaltu pod kołami mam "spore" doświadczenie dwóch utopień z kumplami.
Jeszcze nie posiadam, żadnego Nissana, ale może już niedługo...
Na razie będę czytał, uczył się, zadawał pytania (czasami głupie), i dochodził do wniosku - jak bardzo potrzebuję Patrola

Tak jak mechanika nie ma dla mnie tajemnic, tak przerabianie terenówek rodzi wiele pytań w mojej nędznej głowie.
Wybaczcie czasem niewiedzę. Obiecuję, że wszystko co napiszę wykorzystam przeciwko sobie

Ostatnio zmieniony pt lis 27, 2009 11:15 pm przez elchomiko, łącznie zmieniany 1 raz.
wszystko co napiszę użyję przeciwko sobie
Witam!
Jestem z okolic Rybnika, rozglądam się za jakimś fajnym patrolem. Stwierdziłem że polskie drogi to jednak jeszcze czasami to samo co teren więc...
Troszkę jeżdżę na crossie więc zamiłowanie do błotka również jest! Pozdrawiam
Jestem z okolic Rybnika, rozglądam się za jakimś fajnym patrolem. Stwierdziłem że polskie drogi to jednak jeszcze czasami to samo co teren więc...

Czesc, jestem Rafal, pochodze z Kielc. Od niedawna jestem wlascicielem Patrola GU4
Pozdrawiam wszystkich