po tym jak żeś mi w sieczkarni zawory regulowałPeepuck! pisze: My? Nie pamiętom.Chyba czas lecytyne zacąć źreć

Moderator: Kosiarz
po tym jak żeś mi w sieczkarni zawory regulowałPeepuck! pisze: My? Nie pamiętom.Chyba czas lecytyne zacąć źreć
pewnie masz blokade mechanizmu rożnicowego, bo inaczej to Twój pomysł nie zadziałavexx pisze:Jako, ze nie mam chwilowo funduszy - jesli wywale ta przesuwana tuleje zebata, ktora zdaje sie przekazuje naped, a drugie sprzegielko zostawie prawidlowo - prawdopodobnie bede mial naped 3x4, czyli jedno kolo nie napedzane,
Luz, komplet plasticzków w aso 50 parę zeta. Nie dalej jak tydzień temu zakładałemN2O pisze:Jeśli mechanizm jest taki jak w 160-ce(z elementami plastikowymi) to można się czasem zdenerwować po jego wyjęciu.
To tak aproposPeepuck! pisze:Luz, komplet plasticzków w aso 50 parę zeta. Nie dalej jak tydzień temu zakładałemN2O pisze:Jeśli mechanizm jest taki jak w 160-ce(z elementami plastikowymi) to można się czasem zdenerwować po jego wyjęciu.
W Graciarni z tego co pamiętam identyczne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości