Krzyżaki wału napędowego
Moderator: Kosiarz
Re: Krzyżaki wału napędowego
Masz do wyboru:
- opcja D22,
- kupić krzyżak który pasuje i tyle,
- zamów wał, krzyżak który pada zastąpić podwójnym.[/quote]
a gdzie kupic krzyzak podwójny(sa takie?)
- opcja D22,
- kupić krzyżak który pasuje i tyle,
- zamów wał, krzyżak który pada zastąpić podwójnym.[/quote]
a gdzie kupic krzyzak podwójny(sa takie?)
Zimo nap....alaj
!

klucz13 pisze:To po tiuningu krzyżaków , najpierw niech kupi V krzyżaki EXtrim i tylko te gdzie dwie miseczki są po kątem nie 90 a 45 stopni bo przenoszą większe siły i maja powłokę molibdenowo-tytanową przerobi pod nie wał i się cieszy ze sportowej jazdy, a jak ma parę zeta wiecej to zastosować wał winylowyPaszczak pisze:to policz ilość trytytek w lewym bulbulatorze z tyłu.kula4x4 pisze:mój numer VSKCVND40U0130936 2.5 td 128 KW
P.S
Klucz13 chyba miał podobny problem w UZA to może coś poradzi
moge jakies namiary?
to brzmi spoko.....chyba sie nawet troche podnieciłem
Zimo nap....alaj
!

Wały z czarnego winylu są robione w polsce ale całość idzie do ostrego wyczynu ( Dakar , BAJA itd ) można czasami to załatwić z "odpadów" w fabryce albo zamówić japońskie 6x drozsze tylko że wyczyn woli naszekula4x4 pisze:
moge jakies namiary?
to brzmi spoko.....chyba sie nawet troche podnieciłem

Aaaaaa najważniejsze sterowanie blokady tylnego dyfra też musi być ceramiczne bo tytanowe potrafi rozwalić tryby
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- whisky_snake
-
temat sie widze robi mocno rozwojowy
klucz13 ..... no prosze cie mam cie zwindykowac za niszczenie laptoka tak go splulem ze jedna sciereczka nie stykla

klucz13 ..... no prosze cie mam cie zwindykowac za niszczenie laptoka tak go splulem ze jedna sciereczka nie stykla

myśle ze same krzyrzaki mnie zajaraja do 7800 stopni f rozpoczynam poszukiwania ,
jezeli chodzi o wał z winylu to prawde mówiąc mam w pracy trochę do czynienia z nowoczesnymi kompozytami .....i im nie ufam
mam stosunki
handlowe z producentem wałków tarnamidowych i innego badziewia tego typu zapytam go czy wie jakiego rodzaju winyl jest uzywany ,i ogarne ten temat hobbistycznie.(rolki do napinaczy które robiłem z jego materiałów biły najleprze na świecie o 2 klasy(niestety równierz ceną 
zaczynam poszukiwania-mam 3 tygodnie do wyjazdu....
jezeli chodzi o wał z winylu to prawde mówiąc mam w pracy trochę do czynienia z nowoczesnymi kompozytami .....i im nie ufam

mam stosunki

zaczynam poszukiwania-mam 3 tygodnie do wyjazdu....
Zimo nap....alaj
!

krzyzaki nawet nie są drogie! w cenie oryginalnych ok 700 złych
jutro bede wiedzial jaki czas oczekiwania...
jutro bede wiedzial jaki czas oczekiwania...
Zimo nap....alaj
!

zmierz ten krzyżak i zastąp tańszym zamiennikiem - bo u mnie krzyżak na 37" kolach wytrzymuje dłużej niż sam wał
oryginalny krzyżak w 2.5 tonowym autobusie z 3.2v6 pod maską i manulana skrzynią też sobie radzi
kup normalny krzyżak i montaż zleć komuc co ma pojęcie
oryginalny krzyżak w 2.5 tonowym autobusie z 3.2v6 pod maską i manulana skrzynią też sobie radzi
kup normalny krzyżak i montaż zleć komuc co ma pojęcie