yyy z napisu na lewych drzwiachA z czego to wnosisz - Wotsonie ?

1,5dCi francuzik w miare oszczedny i srednio mocny 60/80KM ale za to spalanie ponizej 5tki

Moderator: Albert_N
yyy z napisu na lewych drzwiachA z czego to wnosisz - Wotsonie ?
a te silniki w megankach są też w wersji ''stuparukonnej'' więc jeszcze fajniejmaxers pisze:yyy z napisu na lewych drzwiachA z czego to wnosisz - Wotsonie ?no chyba ze to tylko kolejna ,,naklejka mocy''
![]()
1,5dCi francuzik w miare oszczedny i srednio mocny 60/80KM ale za to spalanie ponizej 5tkitaka to by pasował silnik do nivy
ale za to diesleki moga konkurowac z bezyniakamiIvul pisze:Common rail.
Tak powiedzieli , ale moze chodziło o cos zupełnie innego np. roznicówki sie zacieraja i blokuja takiej jakosci mamy czescisoki74 pisze:...Czy ja dobrze zrozumiałem,że Nivka ma teraz samoblokujący dyferencjał między osiowy??...
Ale tam mówią o blokadzie mostu...Svenson pisze:Tak powiedzieli , ale moze chodziło o cos zupełnie innego np. roznicówki sie zacieraja i blokuja takiej jakosci mamy czescisoki74 pisze:...Czy ja dobrze zrozumiałem,że Nivka ma teraz samoblokujący dyferencjał między osiowy??...![]()
Napewno modernizuja niektore ukłaady, ale cczy na dobre to wyjdzie to sie przekonamy niebaweem
A z czego to wnioskujeszIvul pisze:ta nowa łada 4x4.. nawet wykrzyż ma gorszy niż szewrolet niva
2Kółka pisze:Ale tam mówią o blokadzie mostu...Svenson pisze:Tak powiedzieli , ale moze chodziło o cos zupełnie innego np. roznicówki sie zacieraja i blokuja takiej jakosci mamy czescisoki74 pisze:...Czy ja dobrze zrozumiałem,że Nivka ma teraz samoblokujący dyferencjał między osiowy??...![]()
Napewno modernizuja niektore ukłaady, ale cczy na dobre to wyjdzie to sie przekonamy niebaweem
ale ani słowa prjedni czy zadni mostow" Lift padwieski10 centymietrof
opony
reduktor ustanawieli samoblokujency sie dyferencjale![]()
Lebiotka"
soki74 pisze:Czy ja dobrze zrozumiałem,że Nivka ma teraz samoblokujący dyferencjał między osiowy?http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... 8%26um%3D1 Czy to jest jakaś nowość?
Reduktor oznacza most, a nie powiedzieli o który chodzi bo to reportaż, widać się pan dzienikarz nie przyłożył do szczegółów ( pewnie o tylny śmiem przypuszczać). Wyciągarki (lebiodki) nie ma w standardzie. I to wszystko" Lift padwieski10 centymietrof
opony
reduktor ustanawieli samoblokujency sie dyferencjale![]()
Lebiotka![]()
ale ani słowa prjedni czy zadni mostow
Jak już będzie używana i taniaSvenson pisze:Jak te modyfikacje będą się sprawdzać to może się zastanowię nad zakupem nowej sztuki
Zgadzam się. Wpierw musi znaleźć się fr..er który kupi nowąpoborcapodatkowy pisze:Jak już będzie używana i taniaSvenson pisze:Jak te modyfikacje będą się sprawdzać to może się zastanowię nad zakupem nowej sztuki
Może właśnie chodzi o to by podnieść sprzedaż tamtych niechcianych i nikomu niepotrzebnych Chevy?Ivul pisze:ta nowa łada 4x4.. nawet wykrzyż ma gorszy niż szewrolet niva
oczywiscie ze tylko używkapoborcapodatkowy pisze:Jak już będzie używana i taniaSvenson pisze:Jak te modyfikacje będą się sprawdzać to może się zastanowię nad zakupem nowej sztuki
I jest przy nich co robićSvenson pisze:oczywiscie ze tylko używkapoborcapodatkowy pisze:Jak już będzie używana i taniaSvenson pisze:Jak te modyfikacje będą się sprawdzać to może się zastanowię nad zakupem nowej sztuki![]()
Nowe smierdza nowoscia![]()
Stare pachna stęchlizną lub padliną
no niby te kulki trzymaja wszystko w kupie , ale gdzie to wmotac , co bedzie jak sie kulki powycieraja juz .soki74 pisze:A czy ktoś rozumie jak to działa?
http://www.dak4x4.com/
Można zamówić z opcją blokady 100% do jazdy w przód lub do tyłu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości