Zdarzały sie golasy, nie miały tez zegarka i tapicerka była bez "wzorków"czy to normalne ale w mojej wersji nie ma obrotomierza
TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Lepiej pózno niz wcale
moj ma zagarek i ladna tapse
z lewej jest predkosciomierz okrogly a z prawej tej samej wielkosci okrogly zegar w ktorym jest wskaznik paliwa i temp.
Pozdr
z lewej jest predkosciomierz okrogly a z prawej tej samej wielkosci okrogly zegar w ktorym jest wskaznik paliwa i temp.
Pozdr
VITARA V6 - 4" lift - 32" MT
http://www.lukasziewa.com
- cetus
-
- Kontaktowanie:
Wtam mam 30 lat na codziń jeżdze audi ale zawsze mialem w garazu jakas terenowke.
Najpierw samuraj ( blaszanka ) ,
isuzu amigo ,
samurai cabrio ,
vitara 1.6
mercedes g-klassa,
a obecnie samuraja 1.3 - także jak widać co druga terenowka to samuraj - uwazam że jest to baaardzo dzielne auto w teren - tzw niegniotsa nie łamiotsa
Najpierw samuraj ( blaszanka ) ,
isuzu amigo ,
samurai cabrio ,
vitara 1.6
mercedes g-klassa,
a obecnie samuraja 1.3 - także jak widać co druga terenowka to samuraj - uwazam że jest to baaardzo dzielne auto w teren - tzw niegniotsa nie łamiotsa

GRZECZNI CHŁOPCY IDĄ DO NIEBA A ŻLI CHŁOPCY ... TAM GDZIE CHCĄ 

cetus pisze:uwazam że jest to baaardzo dzielne auto w teren - tzw niegniotsa nie łamiotsa

Miejsce na Twoją reklamę.
Witam mam na imię Andrzej
Witam jestem Dawid 21lat , suzi mam od 3 miesiecy i ucze sie co gdzie i jak, super forum, pozdrawiam 

Witamy i pozdrawiamy
Uzupelnij tylko jeszcze profil skad jestem, moze znajdziesz kogos w poblizu do wpsolnej jazdy/walki z syfem 

Miejsce na Twoją reklamę.
jak wygrasz z "syfem" to:szympro pisze:Witamy i pozdrawiamyUzupelnij tylko jeszcze profil .....
a później tylko jazda

pozdro i powidzenia

1.6 16V Vitara
1.3 8V Samurai
2.8 TD-6 Patrol
1.3 16V Jimny 2004 jest
1.3 8V Samurai
2.8 TD-6 Patrol
1.3 16V Jimny 2004 jest
Witam wszystkich!
Dopiero planuję zakup samuraia. Myślę, że forum pomoże mi wybrać właściwy egzemplarz.
Dopiero planuję zakup samuraia. Myślę, że forum pomoże mi wybrać właściwy egzemplarz.
Samurai 1,6td, 31'Silverstone
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
-
- jestem tu nowy...
Witam na swietnym forum !
Najwyzszy czas sie przywitac,mam na imie Marek, mieszkam w dalekom Trondheim,
oraz doraznie w okolicach Czestochowy.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
suzuki Jimny 2004
Witam,
4x4 w planach. Może to będzie Samurai. Narazie teren "odwiedzałem" motocyklem
Pozdrawiam wszystkich
Włodzio
4x4 w planach. Może to będzie Samurai. Narazie teren "odwiedzałem" motocyklem

Pozdrawiam wszystkich
Włodzio
marekssa pisze:Witam na swietnym forum !
Trondheim - ładna okolica - w czasach studenckich utłukłem tam sporo kasy malując kilka domków

był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
jest: jimniak, 2001
-
- jestem tu nowy...
Witam Wszystkich.
Poszukuję od jakiegoś czasu auta na wypady w teren. Próbuję fotografować i terenówka bardzo uprzyjemniłaby mi to( sprzętu do targania czasami jest kupa). Auto nie ma być do zabaw w błocie tylko do dojazdu na miejsce po różnych wertepach. Szkoda męczyć mi Lagunę, więc wybór padł na Vitarę Long lub Grand Vitarę .Auto będzie jedno w rodzinie na dodatek dzieci. Wiem - Grand Vitara to SUV ale w zakupie muszę brać pod uwagę tzw. WIFE FACTOR i nie ma lekko.
Jak pokazałem DEFENDERA wystarczyły dwa słowa i mogłem o nim zapomnieć. Mam nadzieję, że to forum pomoże mi przy dokonaniu słusznego wyboru.
Pozdrawiam Sylwek.
Poszukuję od jakiegoś czasu auta na wypady w teren. Próbuję fotografować i terenówka bardzo uprzyjemniłaby mi to( sprzętu do targania czasami jest kupa). Auto nie ma być do zabaw w błocie tylko do dojazdu na miejsce po różnych wertepach. Szkoda męczyć mi Lagunę, więc wybór padł na Vitarę Long lub Grand Vitarę .Auto będzie jedno w rodzinie na dodatek dzieci. Wiem - Grand Vitara to SUV ale w zakupie muszę brać pod uwagę tzw. WIFE FACTOR i nie ma lekko.
Jak pokazałem DEFENDERA wystarczyły dwa słowa i mogłem o nim zapomnieć. Mam nadzieję, że to forum pomoże mi przy dokonaniu słusznego wyboru.
Pozdrawiam Sylwek.
mam longa i do tego co piszesz napewno sie nada i w razie W malym kosztem mozna seryjnego podniesc
sam jestem fotografem i czesto jezdze z wielo kg sprzetem longiem, choc od niedawa mam samuraia ktorym tez bede pomykac na rozne wypade fotograficzne ze wzgledu ze teren nieraz jest znacznie ciezszy
sam jestem fotografem i czesto jezdze z wielo kg sprzetem longiem, choc od niedawa mam samuraia ktorym tez bede pomykac na rozne wypade fotograficzne ze wzgledu ze teren nieraz jest znacznie ciezszy
VITARA V6 - 4" lift - 32" MT
Witam wszystkich
Jestem tu nowy ale na auto 4x4 choruje juz kilka lat, najpierw w planach byl Patrol gr 60 potem przyszla bania na Defendera ale tez jakos niewyszlo, teraz zastanawiam sie nad Jimnym i szukam jakiegos fajnego auta z okolic sląska tak od 2006 wzwyz,czy ktos gdzies kiedys widzial/slyszal o takim autku do sprzedania??
Jestem tu nowy ale na auto 4x4 choruje juz kilka lat, najpierw w planach byl Patrol gr 60 potem przyszla bania na Defendera ale tez jakos niewyszlo, teraz zastanawiam sie nad Jimnym i szukam jakiegos fajnego auta z okolic sląska tak od 2006 wzwyz,czy ktos gdzies kiedys widzial/slyszal o takim autku do sprzedania??
witam jestem nowy vitarke posiadam juz 3 lata ale dopiero teraz zarazilem sie offroadem takze pomalu pomalu bedzie przerabiana...pozdrawiam wszystkich
-
- jestem tu nowy...
Witam z tej strony bagna
Jestem z gdyni. Na imie mi Tomasz. Lat mam 21. W lato przymierzam sie do kupna samiego. narazie...
... zbieram fundusze.
Pozdrawiam

... zbieram fundusze.
Pozdrawiam

Witam wszystkich. Można by powiedzieć, że zaczynam na nowo z 4x4. Miałem kiedyś uaza. Później enduro, teraz cross a planuję zakupić samuraia.
witam jestem Karol dopiero chce kupić auto nie znam się na offroadzie a wiedza moja na temat 4x4 jest mała ale mam nadzieje ze w waszym zacnym:) gronie szybko dowiem się o co chodzi w tym wszystkim
Witam,
Od jakiegoś czasu "choruję" na samiego
Pozdrawiam wszystkich
Grzegorz
Od jakiegoś czasu "choruję" na samiego
Pozdrawiam wszystkich
Grzegorz
- zwierzak86
- jestem tu nowy...
Witam.
Szymon na mnie rodzice wołają, reszta Zwierzak. Jako że moja star osobówka odchodzi powoli z tego świata, zacząłem się rozglądać za Samurajem. Na razie czytam forum ale mam nadz. że za jakiś czas stanę się w końcu posiadaczem ww autka.
Szymon na mnie rodzice wołają, reszta Zwierzak. Jako że moja star osobówka odchodzi powoli z tego świata, zacząłem się rozglądać za Samurajem. Na razie czytam forum ale mam nadz. że za jakiś czas stanę się w końcu posiadaczem ww autka.
-
- jestem tu nowy...
siemanko wszystkim jestem tu nowy mam samuraja 1,3 używam go jak narazie do polowań ale jestem też miłośnikiem 4x4 więc jak by ktoś miał ochotę poogladać wyczyny moich kolegów zapraszam na www.4x4-zachodniopomorskie.pl. pozdrawiam
Witam Szanowne Grono użytkowników Suzuki, niedawno nabyłem long td wiec pora na forum 4x4, bracik walczy na bieząco z Samurajem wiec jestem Dobrej mysli - Pozdrawiam Zbychu
z myslowic?