Sprężyny zamiast resorów? W gaziku?
Moderator: Student
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nic nie ściemniam.... silnik był odpalany na glebie.... z bańką na zupe i kablami...a tak całkiem to fajne zdarzenie mi się trafiło..... mosty były zalane texaco olejem, a reduktor hipolem.... i co ? zamarzł...... i koła mi się tylnie zablokowały..... nie mogłem syfa wciągnąć.... merc, sztywny chol, trzech ludzi i odcinek 7 metrów 1.5 godziny.....

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:

Żadnej naprawy nie mozna wykonać poprawnie i logicznie po godz 16.40 w piątek.

Potwierdzam, że hipol to syf, musiałem rozmrażać mosty w Toy Story, no ale musze przyznać, że parę ładnych km po rzekach też w tym sezonie pyciłem. Najgorsze , że przy syfiatych olejach nie mogłem załączyć przodu dopóki nie rozgrzałem kilkoma km mostów i skrzyni. Za pomocą farelki spuściłem tą jebaną żurawinę z mostów tera będzie ok. Tanie wychodzi 2 razy drożej, stare ale prawdziwe.

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
święte słowa....BĄKU pisze:![]()
![]()
![]()
Żadnej naprawy nie mozna wykonać poprawnie i logicznie po godz 16.40 w piątek.![]()

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
wczoraj był poniedziałek...chyba...banan pisze:święte słowa....BĄKU pisze:![]()
![]()
![]()
Żadnej naprawy nie mozna wykonać poprawnie i logicznie po godz 16.40 w piątek.![]()
![]()
troche energi straciłem.... można było to podgrzać...ale wiesz... giez przypięty....3.0 pod maską.... nie chciało mi się... to i tak nie największy ból.... wjebało mi belke na której skrzynia się trzyma.... nie ma jej i chooj..... a już wypiaskowana była i pomalowana... trza dorobić..... znowu biba....
![]()

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ale ty durny jesteś...banan pisze:zapewne sobota - niedziela..... reszta na maila.... chociaż może i w tygodniu......z siorą będe....bo kwity zgubiłem i za miasto nie moge prowadzić....![]()

jutro mam kuntrol z pip'u
w czwartek chciałem przy sztruclu podłubać
w piątek jade do opola i krakowa
sobota po połedniu moze być...
#noichuj
czesiu no tu już przesada ...gazik sie tak nie rozciąga... a pozatym nie podoba mi sie twoje nieszanowanie obiektów powszechnego pożądaniaczesław&jarząbek pisze:durny ty...twój giez to kondon![]()

- to nie aluszit zeby zwietrzec...jak stał trzy lata to z powietrza wody naciągnął...rozwarstwił sie i zwietrzał...

Kod: Zaznacz cały
z szacunkiem z szacunkiem prosze...o hiterycznych...znaczy sie historycznych pojazdach prosze..