Chodzi Ci o producenta lamp WesemvadimBrest pisze:Czemy Wesem taki tani!?

Moderator: Student
Chodzi Ci o producenta lamp WesemvadimBrest pisze:Czemy Wesem taki tani!?
No tak! U nas kajo, je est to polska Hella, ale zobaczyl zane i cos ty ne gra...Balu-Balu pisze:Chodzi Ci o producenta lamp WesemvadimBrest pisze:Czemy Wesem taki tani!?
Translator powiedział mi coś takiego:kb-autostyle pisze:прикольно смотрится
особенно штурман.. блондинка
большие приветы из Москвы.
удачи в offroadе на моей родинеПокажи им как рулить надо
![]()
Mnie przetłumaczył :Browning pisze:Translator powiedział mi coś takiego:kb-autostyle pisze:прикольно смотрится
![]()
Wygląda fajnie! zwłaszcza Navigator .. blondynka: P big hello from Moscow. offroade szczęście w moim kraju! Pokaż im, jak sterować prawo!
![]()
To sterowanie prawa mnie zastanawia![]()
![]()
No i bingo!!! Racja!bibol pisze:Witam.Ile translacji tyle wersji. Ja przypomniałem sobie czas szkolny i wyszło mi coś takiego:
Fajnie popatrzyć, szczególnie na nawigatora blondynkę. Wielkie pozdrowienia z Moskwy. Powodzenia w offroudzie w mojej ojczyźnie. Pokaż im jak trzeba kierować.
Приветы, КБ! Летом списывался с Леней Немодным, договорились в гости к Вам, хлопцы машину давали, млять- не получилосьkb-autostyle pisze:прикольно смотрится
![]()
Velki dzenki! Zrobimyluceklucky pisze:Privet ! Nazmaesh knopky „twoje konto” z verhy.
Dalhe na levoj storone est Knopka „profil” – nazmajesh i dalshe zahodish v „avatar”
zdarovyjluceklucky pisze:na zdarove
ny ja tobi skazy shto szturman u tebia zdarovyj![]()
luceklucky pisze:shary, prosta shytkyjy
Приветы, КБ! Просим в гости, буду рад познакомитьсяkb-autostyle pisze:спасибо Вадим!
знаешь, не у всех такое бабло .. а у кого есть тогда обычно времени пообщаться с семей нету.
а у меня сейчас даже машины нет, продал в связи с финансовыми нуждами другого рода.
Думаю взять grand cherookee в ПР и на временный ввоз в Россию пригонит, сейчас законы меняются и можно будет с 25.02 на пол года .. вроде как, посмотрим.
Удачи Тебе !
Часто через Брест еду на родину, как нибудь познакомимся!
michalxl600 pisze:miło poczytać i potrenować trochę bukwy -
wam też udaczi -
O*K!!!kb-autostyle pisze:Привет Вадим!
Спасибо огромное, чувствуюсь обязан Тебя повидать..
Пока не планирую в РП ехать но как только надумаю наберу Тебе.
Встречно и на меня можешь рассчитывать, звони не стесняйся
А cheeroke.. они в Польше дешовые ( б\у имею в виду)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość