Polecam mam takie w Ciągniku. Światło ładnie rozproszone na boki jak i z przodu. Do tego regulowana optyka trochę pomaga w ich dostrojeniu.Tylko że mam jedną żarówkę 55W a drugą Philipsa 55W i połączane białe światło z żółtym,same philipsy dawały za białe światło i w deszcz itd słabiej było widać to co w koło się znajduje. Miałem sam takie montować u siebie w samochodzie lecz poszedłem inną drogą. 4 dalekosięgi na dach głównie na asfalt.
Mała przeróbka wesema.
Marzyły mi się duże, okrągłe lampy z ringami lecz w nocy bał bym się je stracić na parkingu więc kupiłem kwadraciaki postanowiłem spełnić swoje marzenie i połączyć w nie coś ala-ring (kwadratowy

)
Na pewno ktoś uzna, że wiocha, drugi że fajnie itd, ale na pewno opinie na ten temat będą różne. Ważne że mi się podoba więc dziele się swoim dziełem. Na razie zrobiłem jedną lampę pozostały jeszcze trzy. Musze zakupić pozostałe materiały. Diody 3mm białe. po dwie na lampę. Fotki z czterema zapodam jak zamontuje wszystko na dachu. Na razie czekam na żarówki h3 Philipsa. Więc jeszcze trochę zejdzie.
A wygląda to tak:

Poświata może być lekko niebieska ponieważ w środku jest żarówka jakaś chińska h3 niebieska miałem w warsztacie to założyłem dla testów lampy