Witam!
Poszukujemy jakiejkolwiek dokumentacji technicznej, instrukcji obsługi do kutra KH-200.
Pozdrawiam!
Marcin
http://www.szwadron.org
Kuter KH-200
Moderator: Mroczny
Re: Kuter KH-200
Budowałem ich sporo w drugiej połowie lat osiemdziesiątych,są to holowniki do budowy mostów pontonowych.Saperzy w Podjuchach mają ich całe stado.Budowane były w stoczni Wisła w Gdańsku.
trzyseta jedna , dwa mechaniki
Tak, podstawowe dane mamy - stoi u nas taki na placu, na wiosnę chcielibyśmy go uruchomić, ale nie mamy żadnej dokumentacji...
Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
Silnik Andori ,konstrukcja najprostsza z możliwych,takiT55 na wodzie.Czasami używany przez firmy budownictwa wodnego,w Szczecinie mają również rybacy.
trzyseta jedna , dwa mechaniki
Troszeczkę odbiegam od głównego tematu.
Czy może ktoś ma jakąś literaturę na temat lodzi desantowych a właściwie barek.np takich które zabierały ok 30-40 osób desantu.
Byłoby wspaniale jakby wiedzieli gdzie taką barkę mógłbym zobaczyć.
Czy może ktoś ma jakąś literaturę na temat lodzi desantowych a właściwie barek.np takich które zabierały ok 30-40 osób desantu.
Byłoby wspaniale jakby wiedzieli gdzie taką barkę mógłbym zobaczyć.
Mam propozycję - złap na forum www.szwadron.org Grześka (sten40) - on się bawił trochę w wodne klimaty, może będzie o tym miał jakieś pojęcie. Wiem, że ma jakąś łódź desantową, ale mniejszą od tych, o której piszesz.
Pozdrawiam!
Marcin
Marcin