Dobrze jadlo i zdechlo....

Druga sprawa - kto we Wroclawiu mi to zrobi

dzieki i pozdrawiam

Moderator: Jerry
No patrz. A ja słyszałemProrok78 pisze: Nie slyszalem o pekajacych glowicach w tych silnikach (1.8 benzyna)
zaraz się na Ciebie obrazi i wróci tu:LR_Olek pisze:medytacje wiejskiego listonosza....
....jedz chlopie do jakiegokolwiek warsztatu i juz.
zdiagnozuja i jak bedziesz chcial to naprawia.
narazie marnujesz czas na forum,bo nikt ci nei wystawi diagnozy przez tel czy internet.
Prorok78 pisze: i nie widze w tym nic zlego ze ktos jest na 2 forach o tej samej tematyce
LR_Olek pisze:(...) tego szanownego forum przepelnionego wiedza fachowa i poradami mechanicznymi,kapiacego olejem oraz bedacego oaza spokoju dla prawdziwych landroverowcow
LR_Olek pisze:Prorok78 pisze: i nie widze w tym nic zlego ze ktos jest na 2 forach o tej samej tematyce
czad, tamta wylegarnia debilizmu i dyletancji i ciemnoty ma byc podobne do tego szanownego forum przepelnionego wiedza fachowa i poradami mechanicznymi,kapiacego olejem oraz bedacego oaza spokoju dla prawdziwych landroverowcow
znowu klej wąchałeś?LR_Olek pisze:Prorok78 pisze: i nie widze w tym nic zlego ze ktos jest na 2 forach o tej samej tematyce
czad, tamta wylegarnia debilizmu i dyletancji i ciemnoty ma byc podobne do tego szanownego forum przepelnionego wiedza fachowa i poradami mechanicznymi,kapiacego olejem oraz bedacego oaza spokoju dla prawdziwych landroverowcow
Jak bys czytal to bys rozumiel : Po pierwsze mam do tamtego miejsca ponad 30 km - na piechote nie wroce - szukam czegos blizej... po drugie termin to minimum tydzien - na samo przyjecie do serwisu plus robota... to za dlugo dla mnie w tym momencie.. wiec szukam szybciej i blizej.. co w tym zlegoKabal pisze:Ale czegoś kolego nie rozumiem. Dzwonisz do Rayo, czegoś się dowiadujesz, a później szukasz serwisu...
No patrz. A ja nawet widziałem i wiem czemu pękają... ba powiem jeszcze, że mnie to nie dziwiDamian pisze:No patrz. A ja słyszałemProrok78 pisze: Nie slyszalem o pekajacych glowicach w tych silnikach (1.8 benzyna)
Tak Land Rover dba o klienta! Najpierw puści na rynek zdupcony silnik, a potem "wiem, ale nie powiem" i płać grubą kasę w ASOnowicjusz127 pisze:linka nie ma,nie mogę nic więcej powiedzieć,gdybyś to miał zrobione Twoja uszczelka nie wymagałaby interwencji teraz
ty Damian jakis lewus jesteśDamian pisze:Tak Land Rover dba o klienta! Najpierw puści na rynek zdupcony silnik, a potem "wiem, ale nie powiem" i płać grubą kasę w ASOnowicjusz127 pisze:linka nie ma,nie mogę nic więcej powiedzieć,gdybyś to miał zrobione Twoja uszczelka nie wymagałaby interwencji teraz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość