Sprężyny disco
Moderator: Jerry
Sprężyny disco
Jestem po wymianie sprężyn z tyłu. Dodatkowo mechanik wstawił dystanse pod sprężyny.
No i dupa stoi do góry, czy sprężyny po jakimś czasie siadają trochę? I pytanie drugie, o ile można podnieść budę na sprężyna bez stresu o inne elementy?
No i dupa stoi do góry, czy sprężyny po jakimś czasie siadają trochę? I pytanie drugie, o ile można podnieść budę na sprężyna bez stresu o inne elementy?
300tdi krótki 

Re: Sprężyny disco
a po coś dał sprężyny z dystansami?
jeśli założyłeś sprężyny w taki stanie, że liczysz na to że szybko siądą to nie mam pytań

jeśli założyłeś sprężyny w taki stanie, że liczysz na to że szybko siądą to nie mam pytań

Sprężyny są nówka. Mechanik stwierdził, że są krótsze, dołożył dystanse a potem wyszło jak wyszło.
300tdi krótki 

krotsze od czego?
sprezynka od dlugopisa tez jest dluga i co z tego?
sprezynka od dlugopisa tez jest dluga i co z tego?

Mistrzow uprasza sie o spokoj
zmień mechanika bo nie ma pojęcia o zawieszeniachCORNEL pisze:Sprężyny są nówka. Mechanik stwierdził, że są krótsze, dołożył dystanse a potem wyszło jak wyszło.

CORNEL pisze:Sprężyny są nówka. Mechanik stwierdził, że są krótsze, dołożył dystanse a potem wyszło jak wyszło.
ło
ale mundry mechanik....
pewnie ostatnio praktykowal z gumowymi wstawkami miedzy sprezyny do malucha

jak kupił dedykowane springi to każdy idiota z odrobiną chęci i miejsca w garażu wymieni
jak wstawiał od golfa III to może mieć problem
jak wstawiał od golfa III to może mieć problem

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Sprężyny nówka, ze sklepu lrowego, dedkowane do D1. Kupiłem sam.
Ok, wypierdzielę te dystanse.
300tdi krótki 

A dlaczego ty masz wywalac, jak mechanik zapodal to niech teraz wydziera na swoj koszt 

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Zanim wywalisz to wklej fotkę auta. Może ma sens to co zrobi mechanik. Może źle dobrałeś sprężyny przy zakupie?CORNEL pisze:Sprężyny nówka, ze sklepu lrowego, dedkowane do D1. Kupiłem sam.
Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
Pepek pisze:Zanim wywalisz to wklej fotkę auta. Może ma sens to co zrobi mechanik. Może źle dobrałeś sprężyny przy zakupie?CORNEL pisze:Sprężyny nówka, ze sklepu lrowego, dedkowane do D1. Kupiłem sam.
ze sklepu lrowego, dedykowane do D1 i źle dobrane? acha

a, z ktorego sklepu ? 

Przecież rodzajów spreżyn jest w mnóstwo.Mógł się ktoś pomylić i dać np przód bez liftu, tył z liftem 2''. Przod +cośtam, tył bez niczego.
ja raz sie pomylilem
i dalem sprezyny do d2 zamiast do d1 ale pan klient wyrozumialy byl 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Koła Fortunygruszkin pisze:a, z ktorego sklepu ?

- Damian
-
- Kontaktowanie:
postawił na branżę rękodzielnictwa ludowego i żerowanie na turystachczesław&jarząbek pisze:a ty jeszcze pracujesz czy już cie pognali?

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
wszystkich pognaliczesław&jarząbek pisze:a ty jeszcze pracujesz czy już cie pognali?

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
z prezesem 4 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a to widzisz zle info dostalem
ostatnio list od kadrowej dostalem wiec moze 7. bede musial jutro pogonic tych co rozsiewaja zle info 

jednym slowem JAJA 

Sklep w Gdansku, wybrane według specyfikacji na stronie internetowej sklepu, w zamówieniu dokładnie napisałem do jakiego modelu.
Generalnie dystanse zrobione ok, tyle, że mam stracha czy nie wpłynie to na inne elementy (wał albo cóś). Jak dla mnie to niepotrzebne, dzisaj zrobiłem trasę asfaltem i trochę buja, do dystansów powinny być twardsze sprężyny. Wymieniałem z tyłu bo klęknęła prawa sprężyna.
Generalnie dystanse zrobione ok, tyle, że mam stracha czy nie wpłynie to na inne elementy (wał albo cóś). Jak dla mnie to niepotrzebne, dzisaj zrobiłem trasę asfaltem i trochę buja, do dystansów powinny być twardsze sprężyny. Wymieniałem z tyłu bo klęknęła prawa sprężyna.
300tdi krótki 

może sprzedawca miał zły dzień
może palec mu sie omsknął
może źle mu sie kliknęło
może
może może
może palec mu sie omsknął
może źle mu sie kliknęło
może
może może