Moderator: Kosiarz
a co za różnica przełożyć lusterka? albo nawet całe drzwi?Wowos pisze:taa też mi się tak wydawało...
mam na oku z 03/92 a lustrami jak po lifcie
Robur zmota pisze:Pytanko jakie powinno być ciśnienie doładowania turbiny w patrolu y 60 2.8bo w moim chyba za mało ,tak 0,6 atm. ta na pełnej faji ,a tak lajtowo 0,3-0,4
![]()
Szukam opisu skrzyni "5" do K160 - chodzi o piąty bieg, a właściwie różnice między skrzynią "4" a "5".
Może ktoś pomóc ?
Tłumiki są zbędne.Jacekeps pisze:Witam
Posiadam Patrola Hiszpan z 1991 r krótki RD28T W trakcje remontu (głowica) okazało się ze wydech jest hmm do bani
Rozsypał się pierwszy tłumik drugi jest w podobnym stanie
Moje pytanko gdzie można dostać ten pierwszy tłumik :blink:?
Pozdrawiam
Jacek
zagaj1 pisze:Wie ktoś może jakie są głośniki w Y61 ? Chodzi mi o wymiar, może być calowy, bądź najlepiej konkretne wymiary mocowań i głębokość głośnika, bo padły mi 2 oryginalne więc za jednym rozbieraniem wszystkie bym wymienił i przód i tył, a chciał bym bez przeróbek w oryginalne miejsca to wsadzić. Z góry dzięki za pomoc
Chodzi Ci o tę "beczkę" ?Jacekeps pisze:Witam
Posiadam Patrola Hiszpan z 1991 r krótki RD28T W trakcje remontu (głowica) okazało się ze wydech jest hmm do bani
Rozsypał się pierwszy tłumik drugi jest w podobnym stanie
Moje pytanko gdzie można dostać ten pierwszy tłumik :blink:?
Pozdrawiam
Jacek
Co się tak chłopie upierasz na ten tłumikJacekeps pisze:Witam
Dokładnie interesuje mnie ten zaznaczony
http://images40.fotosik.pl/278/5281c38d86d19d44med.jpg
No to sorry, tego akurat wcale nie miałem,Jacekeps pisze:Witam
Dokładnie interesuje mnie ten zaznaczony
zdobią ci w każdym warsztacie profesjonalnie zajmującym się wydechemJacekeps pisze: I tak nie ma szans na dostanie tej części nowej![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość