poborcapodatkowy pisze:Rozważam jeszcze tylną klapę i na masce

Moderator: Albert_N
poborcapodatkowy pisze:Rozważam jeszcze tylną klapę i na masce
Marek D. pisze:Tych dwóch kiedyś pójdzie siedzieć za podżeganie
Kopia SIMEX 205/80r16Gzubi pisze:Nie wygląda źle ;D
A co to za oponki ?:) I jaki rozmiar ?
ŁadnaGzubi pisze:Trza było ciąć pewnie
Kurde ja moją w miarę środków też będę upiększał
to jest rozwiązanieBart03 pisze:dlatego trzeba go zrobic z rury 60 scianka 3,6 , opartego i zamocowanego o wzmocniony zderzak - pieknie nim potargalem malacza
w sumie z bejsbolem byłbyś skuteczniejszyBart03 pisze:dlatego trzeba go zrobic z rury 60 scianka 3,6 , opartego i zamocowanego o wzmocniony zderzak - pieknie nim potargalem malacza
Hehe ja miałem z kątownika w Trooperze i jak kolo się zatrzymał mi na tyle miał prawie cały tył do wymiany.Marek D. pisze:w sumie z bejsbolem byłbyś skuteczniejszyBart03 pisze:dlatego trzeba go zrobic z rury 60 scianka 3,6 , opartego i zamocowanego o wzmocniony zderzak - pieknie nim potargalem malacza![]()
te konkretne ze zdjęcia rury to faktycznie szkodnik . sam zderzak Nivki dobry jest. Dobry rok temu 2- giego dnia po nabyciu ślicznej narobiłem szkód w jakimś renault na chyba ponad 1000 zł.Svenson pisze:na trialu w zeszłym roku , w zwycięską Nive Czeszkę , wjechał inny zawodnik...
dzięki kangurkowi właśnie ma wgnieciony prawy przedni róg![]()
jak by nie miał nic by nie było
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości