Moderator: Misiek Bielsko
My jechalismy na dwa auta - biały Def i srebrne Disco - przed Sudakiem, na drodze przy morzu, mijalismy niwke ktora jechała na zachód - wołalem na CB ale nie było odezwusebaska pisze: BTW -- kogo spotkaliśmy na trasie Sudak-Ałuszta? Jechali(ście) w kierunku Wschodnim (Sudaka, dalej Teodozji), i machali(ście) pozdrawiająco, pojazd lekko oklejony, blachy z południa
![]()
Jankins pisze:Cześć jak w temacie planuje objechać Krym od zachodu zaczynając od Olyenievki przez Sewastopol przylądek Fionet dalej Jałta , Nowy Świt i dalej na wschód koniec trasy w zależności od czasu wyprawa bez ciśnienia jadę tylko z synem 14 lat w planach zwiedzanie pływanie biorę kajak zamierzam opłynąć skały wokół Olyenievki widoki są niesamowite czas od 2 do 3 tygodni wyjazd planuję na sierpień termin do ustalenia może jakaś ekipa jedzie w podobnym terminie i chciałby się przyłączyć ........
...no właśnie,flip pisze: My jechalismy na dwa auta - biały Def i srebrne Disco - przed Sudakiem, na drodze przy morzu, mijalismy niwke ktora jechała na zachód - wołalem na CB ale nie było odezwu
ale blachy sa z Warszawy
Od czasu bliżej nieustalonego OR na 16 ,a ogólnie od zarania na 19nomad pisze:na jakim kanale śmigają załoganci z Polszy?
wuhaes pisze:Pytanie laika - gdzie jest 'kosa azowska' ? Czy to ten przesmy z Kamianskie do Heniczeska?
Stary, jak jesteś leniwy to przynajmniej okulary załóż - pytam się czy chodzi o odcinek z Kamianskie do Heniczeska ?nomad pisze:wuhaes pisze:Pytanie laika - gdzie jest 'kosa azowska' ? Czy to ten przesmy z Kamianskie do Heniczeska?
...japierdziu![]()
z coraz większym trudem przychodzi mi odróżnianie braku wiedzy od lenistwa....
1) http://www.google.pl
2) szukaj: mapy Krymu (możesz se walnąć słowo >Krymu< również z małej litery - Pan Google to zrozumie)
3) wybierz "Obrazy dla mapy krymu"
4) ...i tu sobie poszukaj. Powiedziałbym Ci na której mapie znajdziesz ładny i czytelny opis,
...ale ja też jestem leniwy. Nie chce mi się
nomad pisze:Uuuuuu.... społeczeństwo coraz bardziej nerwowe się robi...![]()
Przymruż jedno oko, lekko się uśmiechnij...
zobaczysz, tak się lepiej żyje
Czyżby narodziła się nowa świecka tradycja?jarcion pisze:wróciliśmy![]()
... Bez żadnych "opłat".
A Ty to byś napisał jak się Wam wracało, bo my utknęliśmy na nocleg we Lwowie i ze zdziwieniem zauważyliśmy, że w sobotę o 23 zamykają w ścisłym centrum wszystkie knajpy gdzie można się czegoś napić (bynajmniej nie wody)nomad pisze:Uuuuuu.... społeczeństwo coraz bardziej nerwowe się robi...![]()
Przymruż jedno oko, lekko się uśmiechnij...
zobaczysz, tak się lepiej żyje
...a nam zachciało się jeszcze Rumunii...ktomek pisze:...
Miom zdaniem Eski-Kermen przebija wszystko.ktomek pisze:...
Dla mnie największe chyba wrażenie zrobiła sprzedaż w firmowym sklepie w Nowym Świecie szampana...
Się rozumie samo przez sięnomad pisze:Spotkanie wspominkowe jest nieuniknione/konieczne!
Masz na myśli filarki, czy może to co było później, nalewka na "rozliw"nomad pisze:Miom zdaniem Eski-Kermen przebija wszystko.
Nie po to tyle przez granicę przemyciłem, żeby teraz nie po używaćnomad pisze:Tomuś... odstaw już te używki...
No tak, muszę przyznać, nauczyliśmy się przy Tobie nadużywać alkoholubacajr pisze:ech i spod czyich skrzydeł żeście wyszli na tej Ukrainie ... to tak żeby nie popaść w samozachwyt
No toś mi laurkę wystawiłktomek pisze:No tak, muszę przyznać, nauczyliśmy się przy Tobie nadużywać alkoholubacajr pisze:ech i spod czyich skrzydeł żeście wyszli na tej Ukrainie ... to tak żeby nie popaść w samozachwyt
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości