Na zlocie sam mu kompas sprezentuje

Moderator: Albert_N
Mówisz masz. http://lh4.ggpht.com/_tCDyGPmIHic/TIvFy ... G_1674.JPGDSP pisze:
WTF?? Gdzie jest Ivul?? Jak nivy nie zrobi to niechaj malczana upala![]()
Fiat 126p off road team
A tam, 'letko' nas wywiało. A kompas w kieszeni ma, ciężki nie jest, to nosiMarek D. pisze:Invul zwykł z buta krętymi drogami ze zlotów wracać, więc, w dobie szengen, cholera jasna wie gdzie on teraz może być![]()
Na zlocie sam mu kompas sprezentuje
Jak Marek opanował 4 i 5 w Polo offroad team'ie to my ogarniemy malana. W sumie miska nie wisi aż tak nisko. A jak będzie za grubo to się komuś zaloguje na prawyDSP pisze:Naprawde chcesz do nas dojechac nalczanem?? Szacun
Tak trzymaćIvul pisze: ... pojeby ofrołt tim melduje się na zlocie....
Niebawem będzie wszystko wiadomo ...LTK pisze:Orientacyjne koszty??
jutro czyli w poniedziałek podam koszty zlotu, jesteśmy na etapie załatwień, więc trudno jest określić koszty gdy sprawy są nie zakończoneLTK pisze:Orientacyjne koszty??
Ja tam biorę sześciolitrową jednostkę owsianą i od stołu nie wstaje - pustych przebiegów robił nie będętomaszpi pisze:dobrze by było aby wszystkie osoby podały dokładnie z kim i na jakie dni będą bo trzeba opanować noclegi.
Witojcie, mnie proszę dopisaćtomaszpi pisze:dobrze by było aby wszystkie osoby podały dokładnie z kim i na jakie dni będą bo trzeba opanować noclegi.
Niejaka Pani Beata Bazan stanowi kopalnię wiedzy w tym temacierekina pisze:![]()
![]()
Witam wszystkich zlotowiczów ze zlotów,które były,prawie są i będą!
Puszek po zlotowym piwie nie zbiera już nikt -wielu zbiera jednak anegdoty,ciekawe historie(także te niecenzuralne),wspomnienia.
Przygotowuję tekst,który ma być przekrojem wszystkich dotychczasowych spotkań i zlotów.
Zamieszczajcie wspomnienia -jak najbardziej obciachowe na Forum lup przesyłajcie do mnie na adres:
beatabb26@wp.pl
Wszystko chcę sfinalizować do 21 września.
Pomożecie?!
no i GITPIOTRek NIVA pisze:witka:)
ja prawie na 100% będę z dwoma osobami na sobotę i niedzielę z noclegiem (więc pokój 3 os) Najwyżej zrobi się dostawkę:P
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości