właśnie, jedź kupuj, później będziemy się ścigaćDamian pisze:szukasz sobie wymówek

sobie weźmiesz 2,8, 2,5 odsprzedasz Rorvikowi i będzie gites

Moderator: Jerry
właśnie, jedź kupuj, później będziemy się ścigaćDamian pisze:szukasz sobie wymówek
dziękuję.Damian pisze:a myślisz, że ja mam kwity na lawetę?a wiesz ile już kilometrów nadymałem zestawem?
szukasz sobie wymówek
e, to zły dil.TRAWOLT pisze: właśnie, jedź kupuj, później będziemy się ścigać![]()
![]()
sobie weźmiesz 2,8, 2,5 odsprzedasz Rorvikowi i będzie gites![]()
eeetamWiechu pisze:Lepiej szacher-macher z motorami i całego holendra dalej puścić. Wtedy ( jeśli to oczywiscie nie śmietnik) ponosisz
tylko koszty logistyki i przekładki+przeglądu motóra.
jeśli będzie wymagał "generalnego remontu" to koszty zabiją - pół biedy jak jesteś mechanik z infrastrukturą i ogarniesz to samKabal pisze:a za te 12 koła z myślą o reanimacji holendra warto w to brnąć?
ochłoń...Jerry pisze:Tylko po co ta zabawa????
Ja zcipowałem i jest ze 170 kucy.
Myślę że wyszło taniej niż wyjazd po silnik + przekładka.
Jak sie ma moc 160 KM do stopnia zuzycia skrzyni? Skrzynia zdzierzyczesław&jarząbek pisze:ochłoń...Jerry pisze:Tylko po co ta zabawa????
max 160
a jeszcze by trzeba wywalić katalityk i egr żeby zamulaczy pozbyć się finalnie. i jeszcze jedną drobnostkę małą też.
lightweighta już pogoniłeś czy się dalej kisi?
Wiechu pisze:albo jeszcze lepiej, czyli jesienna promocja tajli:
motór do Rorvika, za, powiedzmy 2,5k
"Zestaw do przekładki" za 2k
Mosty po 7 stów
Skrzynka 1,5k
Reduktor 1k
Koła 1k
lampy 4 stówy
trochę tapicerki + jakieś blachy i plastiki 1,5k
4 miesiące.
Buda z ramą gratis, tudzież zasilamy okoliczne złomowisko za kolejne 5-7stów.
przecinków się czepiasz? Nudzi się?Wiechu pisze:co to jest rendż lampa ?
Nerwowy to moje drugie imię ostatnio.Wiechu pisze:oo, jaki nerwowy
![]()
Już odżałowałem. Ja szybko motoryzacyjne decyzje podejmuję.
Wczorajszego wieczoru ścierały się frakcje i wygrała chłodna kalkulacja ( a może lenistwo ?).
Cały czas sobie to powtarzam, ale czasem fantazja bierze górę i jestem jeszcze biedniejszyDamian pisze:"biedny powinien kupować dobre rzeczy"
Damian pisze:Juruś, przypominam, że Ty masz Td5
będę Cię molestował o próbną jazdę tym zczipowanym
Teraz mi to mowiszczesław&jarząbek pisze:ochłoń...Jerry pisze:Tylko po co ta zabawa????
max 160
a jeszcze by trzeba wywalić katalityk i egr żeby zamulaczy pozbyć się finalnie. i jeszcze jedną drobnostkę małą też.
lightweighta już pogoniłeś czy się dalej kisi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości