Warsztat ( zrób to sam )
Moderator: Kosiarz
Warsztat ( zrób to sam )
co powiecie na taki wątek?
jak ktoś ma udokumentowaną jakąś naprawę typy fotki+opis to może przyda się innym.
wymawiajcie się panowie.
jak ktoś ma udokumentowaną jakąś naprawę typy fotki+opis to może przyda się innym.
wymawiajcie się panowie.
Nissan Terrano 3,0 2003
HONDA CRV III 2,0
MAVERICK long 31" 2,7 TD
MUSCEL M461 300D
HONDA CRV III 2,0
MAVERICK long 31" 2,7 TD
MUSCEL M461 300D
Re: Warsztat ( zrób to sam )
ja to gdzieś kiedyś miałem opis dla kolegi związany z wymianą wszystkich płynów wraz z jego typami do Terrano II 2.7 TD. Ogólnie dla mnie taki temat byłby przydatny lubię sam grzebać przy aucie, lecz czasami po prostu brakuje wiedzy.
Witam kolegów. Czy ktoś mógł by polecić jakiś sprawdzony warsztat 4x4 najlepiej robiący nissany w Warszawie? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
yhy... na pewno w dobrym miejscu napisales?lpfot pisze:Witam kolegów. Czy ktoś mógł by polecić jakiś sprawdzony warsztat 4x4 najlepiej robiący nissany w Warszawie? Z góry dziękuję za podpowiedzi.

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
No wrzucę jak by ktoś chciał przy Car Audio w Patrolu Y61 podłubać
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=79811

http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=79811
Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!

no myślę że się przyjmie bo nie wszyscy wszystko wiedzą
dla przykładu mój kolega ostatnio zapytał gdzie w tyranie są świece żarowe w 2,7TD
na to mu odpowiedziałem że w silniku
dla przykładu mój kolega ostatnio zapytał gdzie w tyranie są świece żarowe w 2,7TD

Nissan Terrano 3,0 2003
HONDA CRV III 2,0
MAVERICK long 31" 2,7 TD
MUSCEL M461 300D
HONDA CRV III 2,0
MAVERICK long 31" 2,7 TD
MUSCEL M461 300D
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
niektórzy wożą w schowkubabcuk pisze:no myślę że się przyjmie bo nie wszyscy wszystko wiedzą
dla przykładu mój kolega ostatnio zapytał gdzie w tyranie są świece żarowe w 2,7TD![]()

y60 autobus, czerwony.