TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam. od jakiegos czasu ujeżdzam lekko zmodzonego patrola Y60 na prawym, kieruje szwagier. jako że ja zajmuje sie logistyką to piszę ja, za jakiś czas wrzuce fotki autka
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
No to witamy nowego forumowicza ze Stalówki 

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Witam,
Pora się pokazać. Karol z Kraśnika(lubelskie). Terrano I 2,4 b+g.
Czasami okolice świętego krzyża w świętokrzyskiem.
Pozdrawiam.
Pora się pokazać. Karol z Kraśnika(lubelskie). Terrano I 2,4 b+g.
Czasami okolice świętego krzyża w świętokrzyskiem.
Pozdrawiam.
Witam jestem tutaj nowy lecz nissana patrola gr mam już 1,5 roku i lubię jazdę w terenie. Off road wciąga jak błoto coraz głebiej i głebiej 

Patrol GR Y60 Kumho kl71 35x12.5"
Witam!
Jestem od trzech dni szczęśliwym "ojcem" 2,8l GRa 3" .
Liczę na pomoc i wsparcie w ciężkim obowiązku ...
Pozdro dla Wszystkich,
w szczególności dla Harleya, który maczał w tym swoje ...
Katan
Jestem od trzech dni szczęśliwym "ojcem" 2,8l GRa 3" .
Liczę na pomoc i wsparcie w ciężkim obowiązku ...
Pozdro dla Wszystkich,
w szczególności dla Harleya, który maczał w tym swoje ...
Katan
Witam od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zakupu jakiegoś autka 4x4 być może będzie to właśnie nissan terrano II.
Liczę na pomoc w wyborze
Liczę na pomoc w wyborze
palce ... bo sam leżał pod autem... i macałKatan pisze:...w szczególności dla Harleya, który maczał w tym swoje ...

Będzie git

Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Short BRU(td)US 4,2
Patrol Comfort TB42
Patrol y61 3,0TD mercedes
Patrol Comfort TB42
Witajcie,
od jakiegoś czasu rośnie mi ciśnienie na zakup autka 4x4,pewnikiem będzie to Patrol GR I - bo sprawdzona konstrukcja, cena do przyjęcia i po prostu mi się podoba.
Nie mam zapędów rajdowych - ewentualnie jakaś wyprawa przez knieje, a na co dzień autko ma mi pomóc w sprawnym poruszaniu się w miejscu, gdzie drogi są tylko gruntowe i w dodatku w stanie opłakanym.
A, że pojęcia na razie nie mam zielonego o autach z napędami, dlatego postanowiłem się zarejestrować i czytać, czytać czytać - a jak już będę wiedział o co zapytać, to sobie pozwolę.
Pozdrawiam
Marek
od jakiegoś czasu rośnie mi ciśnienie na zakup autka 4x4,pewnikiem będzie to Patrol GR I - bo sprawdzona konstrukcja, cena do przyjęcia i po prostu mi się podoba.
Nie mam zapędów rajdowych - ewentualnie jakaś wyprawa przez knieje, a na co dzień autko ma mi pomóc w sprawnym poruszaniu się w miejscu, gdzie drogi są tylko gruntowe i w dodatku w stanie opłakanym.
A, że pojęcia na razie nie mam zielonego o autach z napędami, dlatego postanowiłem się zarejestrować i czytać, czytać czytać - a jak już będę wiedział o co zapytać, to sobie pozwolę.
Pozdrawiam
Marek
witam mam mały problem z wyciągarkom w terani1
bardzo mocno siada napięcie a nawet potrafi rozładować auto gdy hodzi

lukasz12 pisze:witam mam mały problem z wyciągarkom w terani1bardzo mocno siada napięcie a nawet potrafi rozładować aku gdy hodzi
- rus_one
-
- Kontaktowanie:
Wyciągarką. I nie ten temat...
miasto WOODSTOCKu
Disco 200 tdiPlug & przyspawaj & Play
Mitsumaniaki
Disco 200 tdiPlug & przyspawaj & Play
Mitsumaniaki
Napisz skąd jesteś to koledzy z okolicy pewnie Ci pomogą coś wybraćmarmag pisze:Witajcie,
Pozdrawiam
Marek
Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Comfort TB42
Patrol Comfort TB42
Jestem z Torunia - już uzupełniłem profil
Czołem. Moj kolega, ktory był dzisiaj po 1 w nocy holowany przez czarnego patrola w Bielsku pragnie podziekowac za targanie jego truchla z logo mazdy 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
witam jestem nowy nazywam się Wojtek ze Śląska mam terrano1 2,4l
Witam tym razem w tym dziale:)
Maciej, WWA, Maverick (czyli Terrano II no nie?
)
Maciej, WWA, Maverick (czyli Terrano II no nie?

Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2010 10:04 pm przez Whitie, łącznie zmieniany 1 raz.
...z zawodu jestem...człowiekiem.
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz i niedawno stałem się posiadaczem Terrano II. Teraz staram się doprowadzić go do porządku. Pozdrawiam.
Witam wszystkich z moim Kajtkiem (Terrano II).
Witam,
jestem świeżo po zakupie Nissana Patrola GR y60 - z silnikiem 2.8 ... Wersja holenderska ... 3 drzwiowa...
Zabawa z przeróbkami dopiero w planach... licze na pomoc wtajemniczonych.
Pozdrawiam
jestem świeżo po zakupie Nissana Patrola GR y60 - z silnikiem 2.8 ... Wersja holenderska ... 3 drzwiowa...
Zabawa z przeróbkami dopiero w planach... licze na pomoc wtajemniczonych.
Pozdrawiam
Witam
Na forum nie jestem nowy ale w nissanie tak
Zakupiłem K160 3,3 TD jak skończę go ogarniać to dam zdjęcie
Na forum nie jestem nowy ale w nissanie tak

- Sawa GR
- Kontaktowanie:
Zrobisz z nim to co z Samurajem? 

Patrol Y60 2,8TD 1992 - Jest
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Nie nie ma być na czarne też
tylko i tak muszę przód sam zmajstrować bo nie mogę pasa przedniego dostać. Kupiłem od 260 i się okazało że różni się nie tylko mocowaniem chłodnicy ale i szerokością, zamkiem maski, mocowaniem atrapy że nic z niego nie zrobię

Cześć wszystkim!
Od dawna interesuje się autami terenowymi i noszę się z zakupem Patrola Y60. Od kilku miesięcy przekopuje forum w poszukiwaniu wszelkich informacji o tym wozie. W pracy jeżdżę pickupem D21.
Pozdrawiam, Wojtek.
Od dawna interesuje się autami terenowymi i noszę się z zakupem Patrola Y60. Od kilku miesięcy przekopuje forum w poszukiwaniu wszelkich informacji o tym wozie. W pracy jeżdżę pickupem D21.
Pozdrawiam, Wojtek.
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich fanów off road
jestem nowy wiec nie krzyczcie
plany mam takie mam d22 potrzebuję porady jak postawić przód na moście od patrola
jestem nowy wiec nie krzyczcie
plany mam takie mam d22 potrzebuję porady jak postawić przód na moście od patrola
Witam
Po zabawie na crossie przyszedł czas na zmiany, zakupiłem PATROLA GR 2.8 TD 3D, aktualnie maszyna przygotowana do off roadu, podniesiony, podcięty, zakonserwowany, wyciągarka, zderzak z przodu oraz z tyły off road, snooker itp. Aktualnie padł rozrusznik
, pls o jakieś sprawdzone namiary z Wawy 

Po zabawie na crossie przyszedł czas na zmiany, zakupiłem PATROLA GR 2.8 TD 3D, aktualnie maszyna przygotowana do off roadu, podniesiony, podcięty, zakonserwowany, wyciągarka, zderzak z przodu oraz z tyły off road, snooker itp. Aktualnie padł rozrusznik