oddam w dobre rece
Moderator: Albert_N
- Kamil75
- jestem tu nowy...
Re: oddam w dobre rece
Witam.
Masz rację to nie jest dział kupię dlatego może warto się zastanowić nad takim działem. Czasem coś potrzeba do naszych Suzuk i poszukiwanie można by zacząć od forum gdzie ludzie pasjonaci sprzedali by coś takim samym ludziom bez chęci zarobku tylko z chęci pomocy innym.
Obiecuję poprawę i nie pisanie przewrotnych postów z ukrytym podtekstem "kupię".
Pozdrawiam
Masz rację to nie jest dział kupię dlatego może warto się zastanowić nad takim działem. Czasem coś potrzeba do naszych Suzuk i poszukiwanie można by zacząć od forum gdzie ludzie pasjonaci sprzedali by coś takim samym ludziom bez chęci zarobku tylko z chęci pomocy innym.
Obiecuję poprawę i nie pisanie przewrotnych postów z ukrytym podtekstem "kupię".
Pozdrawiam
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Wiesz, to jest tak, że od ogłoszeń jest giełda na stronie-matce. Właściciel forum nie chce działu "giełda" powielać tutaj. Aczkolwiek prywatnie uważam, że przydałby się...
Napiszę tutaj bo nie znam lepszego miejsca
Zgubiłem Pokrywkę (nakrętkę) zbiorniczka płynu hamulcowego
taką bez kabelka może komuś zalega 
nie ma takiej nawet na alledrogo
ps. może wiecie od czego może pasować pokrywka albo zbiorniczek

Zgubiłem Pokrywkę (nakrętkę) zbiorniczka płynu hamulcowego

nie ma takiej nawet na alledrogo

Fascynaci 4x4
qwai pisze:Napiszę tutaj bo nie znam lepszego miejsca![]()
Zgubiłem Pokrywkę (nakrętkę) zbiorniczka płynu hamulcowegotaką bez kabelka może komuś zalega
nie ma takiej nawet na alledrogo![]()
Poszukam jutro, jak znajde dam znac.
sj 425 606468554
Do lucasa pasuje z poloneza.qwai pisze:Napiszę tutaj bo nie znam lepszego miejsca![]()
Zgubiłem Pokrywkę (nakrętkę) zbiorniczka płynu hamulcowegotaką bez kabelka może komuś zalega
nie ma takiej nawet na alledrogo![]()
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- Kamil75
- jestem tu nowy...
Witam.
Znowu wyjdzie z mojej strony nieładnie ale zapytam.
Może komuś zalegają zaślepki otworów w podłodze?
Pozdrawiam
Znowu wyjdzie z mojej strony nieładnie ale zapytam.
Może komuś zalegają zaślepki otworów w podłodze?
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o te duże to idealnie pasuje korek od umywalki z hydraulicznego (taki biały i ma rączkę do szybkiego wyciągania) 

Fascynaci 4x4
oo to robi lepiej niz oryginal, bo jego zawsze kluczem do kol od spodu wypychamqwai pisze:Jeśli chodzi o te duże to idealnie pasuje korek od umywalki z hydraulicznego (taki biały i ma rączkę do szybkiego wyciągania)

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
- Kamil75
- jestem tu nowy...
No to sprawę zaślepek mam załatwioną
Teraz wyprawa do hydraulicznego, montaż korków i test... wanny na kółkach
Pozdrawiam

Teraz wyprawa do hydraulicznego, montaż korków i test... wanny na kółkach

Pozdrawiam
Wydłub sobie z podłogi z VW lub Audi pasują lepiej niż orginał 

Ludzi dzielą się na czystych i zadowolonych.
www.sudetyoffroad.pl
www.sudetyoffroad.pl
Zeby nie bylo ze nic nie oddam to oddam graty od silnika, tloki, korby, kolo zamachowe z jakims sprzeglem od vitary 1,68v, miske, obudowe filtra od vitki na gazniku, zamienei na rozsadna ilosc szelesstow przekladnie od jimnika angola ze wspomaganiem. Pasuje zarowno od wewnatrz ramy jak i na zewnatrz, Kupie rame samiego zarejestrowana w polsce, moze byc sj 410 czy 413, info na prv telefon 606468554 albo mail meenia(maupa)o2.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
sj 425 606468554
oddam siedzenia komplet do Suzuki ,ma ktoś moze odsprzedać wąż łączący gażnik z puszką filtr powietrza???????niedzei tego quw nie ma.....
jeep zj 4,0
poszukuje zabezpieczenia na nakretke do kola zapasowego tak jak w vitara lub pajero
potrzebuje tez wlacznika do podgrzewania szyby tylnej do samca
prosze na pw
z gory dzieki
prosze na pw
z gory dzieki
SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
Te zabezpieczenia na kluczyk są G warte...kuba84 pisze:poszukuje zabezpieczenia na nakretke do kola zapasowego tak jak w vitara lub pajero
prosze na pw
z gory dzieki
Jak kupowałem drugą Vitare, to musiałem to badziestwo ciąć fleksem, bo kluczyk nie pasował, nawet po czyszczeniu wkładki.
Jak bym miał zmieniać koło na ulicy, to bym zagryzł toto...

Jak już musisz, to kup po prostu nakrętkę zabezpieczającą (sprzedają w różnych auto-stylach itd) na jakiś dziwaczny kształt klucza i gotowe.
Futrzak->Vitka '89->Vitka'95 -> GV2000->
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia

Miałem takie cudo w Pajero na zapasie... Jeżeli raz w roku zdejmujesz tą nakrętkę i ją konserwujesz to nie ma później najmniejszego problemu z jej zdjęciemsuzus1995 pisze:Te zabezpieczenia na kluczyk są G warte...kuba84 pisze:poszukuje zabezpieczenia na nakretke do kola zapasowego tak jak w vitara lub pajero
prosze na pw
z gory dzieki
Jak kupowałem drugą Vitare, to musiałem to badziestwo ciąć fleksem, bo kluczyk nie pasował, nawet po czyszczeniu wkładki.
Jak bym miał zmieniać koło na ulicy, to bym zagryzł toto...![]()
Jak już musisz, to kup po prostu nakrętkę zabezpieczającą (sprzedają w różnych auto-stylach itd) na jakiś dziwaczny kształt klucza i gotowe.

Zielony Autobus 2,7TDi
tak wiem ze te nakretke zabezp dostane szybciej ale chce przykrecic hi-lifta do mocowania kole zapasowego i taki zamek spr by sie lepiej chocby dla tego ze kluczyk przypinasz do reszty kluczy od wozu i zawsze wiesz gdzie jest , a to zabezp na nakretke to sie bedzie walac i zaraz to zgubie
a z wlocznikiem do podgrzewania szyby tylnej mi nikt nie pomoze

a z wlocznikiem do podgrzewania szyby tylnej mi nikt nie pomoze

692121109 Kuba
692121109 Kuba
Małe wiertło, kawałek łańcuszka i też sobie do kluczy przyczepiszkuba84 pisze:tak wiem ze te nakretke zabezp dostane szybciej ale chce przykrecic hi-lifta do mocowania kole zapasowego i taki zamek spr by sie lepiej chocby dla tego ze kluczyk przypinasz do reszty kluczy od wozu i zawsze wiesz gdzie jest , a to zabezp na nakretke to sie bedzie walac i zaraz to zgubie

Zielony Autobus 2,7TDi
Odpuść sobie ten zamek.kuba84 pisze:tak wiem ze te nakretke zabezp dostane szybciej ale chce przykrecic hi-lifta do mocowania kole zapasowego i taki zamek spr by sie lepiej chocby dla tego ze kluczyk przypinasz do reszty kluczy od wozu i zawsze wiesz gdzie jest , a to zabezp na nakretke to sie bedzie walac i zaraz to zgubie
a z wlocznikiem do podgrzewania szyby tylnej mi nikt nie pomoze![]()
Mam taki wieszak z zamkiem i w ogóle go nie używam. Raz się przyciął jak zapas był potrzebny i to był jego ostatni raz jak był zamknięty...
Jak komuś się spodoba twoje koło, to ten zamek wiele nie da - zawsze można odkręcić cały wieszak z klapy

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
niby racja dla chcacego nic trudnego, ale zawsze jakies utrudnienie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
A może klameczka do Jimny'ego by się komuś znalzła
od strony kierowcy zewnętrzna 

Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
Oddam oryginalnego kangura. Poszukuję mechanicznej pompy paliwa do silnika 1,3 na gaźniku.
Samurai 1,6td, 31'Silverstone
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Takie miał nowe auto i już połamał... Wstydsciba pisze:A może klameczka do Jimny'ego by się komuś znalzłaod strony kierowcy zewnętrzna

Jak by kto reflektował, to nadal mam do oddania stelaż tylny do softtopa dzielonego, prawy drążek kierowniczy JC auto (ma za duży klin do mojego drążka), a także rura dolot powietrza idąca w błotniku i odstojnik wody.
Futrzak->Vitka '89->Vitka'95 -> GV2000->

to nie ja...to mróz

Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
winny zawsze się tłumaczysciba pisze:to nie ja...to mróz

a żeby nie było że kasztanie to dalej mam te graty na zbyciu do 410 o których pisałem wcześniej
- ostrokolowo
Witam,
Ma ktoś z Was może plastikowe nadkole (prawe przednie) do Samuraia?
Odpadło mi dzisiaj na trasie Warszawa-Łódź
Ma ktoś z Was może plastikowe nadkole (prawe przednie) do Samuraia?
Odpadło mi dzisiaj na trasie Warszawa-Łódź

Jest Vitara 
'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik

'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik