Zrób tak proszę. Co prawda mam chęć wystrugać rurowy zderzak, ale może jeszcze zmienię koncepcjędulo20 pisze:nie mam nic sam sobie wymyśliłem,jak cos to moge zrobic wiecej zdjec i wklejic do tematu zderzaki

Moderator: Kosiarz
Zrób tak proszę. Co prawda mam chęć wystrugać rurowy zderzak, ale może jeszcze zmienię koncepcjędulo20 pisze:nie mam nic sam sobie wymyśliłem,jak cos to moge zrobic wiecej zdjec i wklejic do tematu zderzaki
Spoko, projekt niebawem zacznie się modelować w 3d, ja poległem, ale wiem kto zna SolidWorkskfs pisze:Myślę Kabal nad tym twoim zderzakiem, myślę... Damy jakoś radę choć łatwiej byłoby się posiłkować gotowym projektem... A tak przy okazji patrzę na te wasze Miśki i może w przyszłości sam się przerzucę na drążko-wahaczowca
Szatański plan obejmuje wykonanie tego:Heilsberg pisze:Cokolwiek chcecie mogę w Rhino zrobić. Potem się na co potrzeba bez problemu przekonwertuje.
Masz swojego magika?Heilsberg pisze:... i magika ...
ten dach chyba nożem do smarowania masła obcinałeśBrowning pisze:Co mu zrobiłeś w 2008??
Browning pisze:Co mu zrobiłeś w 2008??
polaff pisze:ten dach chyba nożem do smarowania masła obcinałeśBrowning pisze:Co mu zrobiłeś w 2008??ROK CZASU?
ludekczarnorzek pisze:Buda jest zmieniona bo koszt naprawienia tamtej to ponad 2000 był a kupno auta dosłownie bez silnika skrzyni z reduktorem i wału to był koszt równych 2tys . Jak na zdjęciach rama była oddana do gruntownego remontu ( ta sama rama co była) , a propo malowania to muszę oddać do remontu całą górę bo nadkola są pogniłe , reszta była łatana i malowana (buda w środku i od spodu ) ale kosmetykę zewnętrzną odpuściłem bo troche mnie wszystko po kieszeni pociągło ...
Pozdrawiam
Też Damian
... co widać na załączonym obrazku...ludekczarnorzek pisze: Żal było bo był po lakierowaniu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość