Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
Witam wszystkich
cóż za treściwe przywitanie1Tomaszek pisze:Witam wszystkich

Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
Witam wszystkich jestem z Ostrołęki do tej pory bylem posiadaczem Jeepa przyszedl czas na zmiany Pajero III 3.5 V6 

-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich, mam na imię Piotrek, mieszkam w Trzebnicy i jeżdżę Pajero II 2.5 TD.
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam wszystkich również, obecnie jeżdżę ford mondeo mk2 1.8 benz, rozważam zakupa pajero sporta III lub Forda Explorera II, III
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wiec sie poprawiam i witam sie jeszcze raz ze wszystkimi. Jestem z Mielca mam L200 2,5 TD 4WORK, bez ABSu, poduszek, z blokada mostu tylnego. Mysle jakie kola zalozyc, chodzi mi o rozmiar.. moze doradzicie?

a teraz jest....
L200 - nazwali mi go NORIS
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich, jakiś czas temu miałem Vitarkę 2.0, dużo jeździłem Patrolem ( wędkarskie wyprawy po Europie) teraz przymierzam się znowu do kupna "wędkarskiej" wersji 4x4.
pozdrawiam Robert.
pozdrawiam Robert.
a to pan z policji?
a teraz jest....
Witam wszystkich pierwsza była Tujota teraz Misiek i nie mam zamiaru zmieniać(narazie
)

Buła
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
Witajcie Panowie .. i Panie.
Na równoległym forum aktywnie sobie pisze, ale mam jedno ogłoszenie o felgach do Pajero/L200, ale nie wiem czy można i gdzie umieścić?
Na równoległym forum aktywnie sobie pisze, ale mam jedno ogłoszenie o felgach do Pajero/L200, ale nie wiem czy można i gdzie umieścić?
Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.
Hehe, w końcu znalazłem miejsce gdzie mogę się przywitać, i przedstawić ; więc Witam wszystkich użytkowników tego forum
.I kilka słów o sobie; na imię mam Mariusz, jestem z mocno wschodniej Polski. mam trzy sztuki Payera, ; Long 3,2 did z 2003, którym jeżdzę już 5 lat, i jest to moje "cywilne" auto- szosowe opony itd. Mam tez mocno przerobione payero 1 z 1988 roku- znaczy nadwozie, bo reszta już wszystko było wymieniane. Kupiłem go trzy lata temu, już gotowego, tzn przerobionego chyba maksymalnie, ale przez te trzy lata jeżdżenia ponad Bugiem dało mu tak w kość że teraz praktycznie już nie ma sensu dalej walić w niego kasy (nigdy nie był specjalnie oszczędzany, był kilkakrotnie topiony, zakopywany, itp. auto odkąd go mam nigdy nie widziało asfaltu, chyba że z lawety
). Reasumując nie specjalnie już jest co z niego zbierać, tak więc zakupiłem sobie teraz kolejne payero, tym razem II z 1995 roku, i oczywiście postanowiłem dostosować je do terenu. I nie specjalnie chce je oddawać do warsztatu- ze względu na ogromne koszty takiej przeróbki, tylko postanowiłem sam coś w nim pokombinować. Dlatego też zalogowałem sie na tym forum i szukam tu informacji, jednak tych jest tu tak wiele, jak i samych tematów że poruszam się jak na razie "po omacku" , oczywiście większości postów nie rozumiem w ogóle; tych cyfr, symboli, parametrów, jak na razie dla mnie to magia, więc wybaczcie mi moje ewentualne pytania, które dla większości z Was mogą okazać się głupie, ale dla mnie jako dla laika Wasze odpowiedzi mogą być bardzo cenne. Jeszcze raz witam wszystkich.

witam
forum odwiedzam od dawna ale jakoś nie miałem okazji się wpisać
Pajero II 2,5 prawie nófka
forum odwiedzam od dawna ale jakoś nie miałem okazji się wpisać
Pajero II 2,5 prawie nófka

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy na tym forum, a dotarlem tu z innego forum, a dokladniej z mitsumaniakow. 
Moje auto to Mitsu Shogun z 1995 dlugi, motor 2,8TDI skrzynia manual, kolor bialy czyli bialy mis

Moje auto to Mitsu Shogun z 1995 dlugi, motor 2,8TDI skrzynia manual, kolor bialy czyli bialy mis

witam!
Witam.
Na imię mam Czarek pochodzę z Mazowsza, od kilku lat jestem posiadaczem zmotanego Jeepa XJota, na forum już od pewnego czasu. Mało piszę, ale "dużo czytam - zapamiętuję"
Może ktoś zada pytanie co robię w dziale Mitsubishi? Odpowiadam. Zachorowałem na Pajero III i stąd mój wpis. Auto do codziennej jazdy + działka ok 300 km od Warszawy.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy "Pojarek"
Na imię mam Czarek pochodzę z Mazowsza, od kilku lat jestem posiadaczem zmotanego Jeepa XJota, na forum już od pewnego czasu. Mało piszę, ale "dużo czytam - zapamiętuję"

Re: witam!
no to działkę masz...czarekb pisze:Witam.
Na imię mam Czarek pochodzę z Mazowsza, od kilku lat jestem posiadaczem zmotanego Jeepa XJota, na forum już od pewnego czasu. Mało piszę, ale "dużo czytam - zapamiętuję"Może ktoś zada pytanie co robię w dziale Mitsubishi? Odpowiadam. Zachorowałem na Pajero III i stąd mój wpis. Auto do codziennej jazdy + działka ok 300 km od Warszawy.
... naprawdę za miastem

Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
Re: witam!
polaff pisze:no to działkę masz...czarekb pisze:Witam.
Na imię mam Czarek pochodzę z Mazowsza, od kilku lat jestem posiadaczem zmotanego Jeepa XJota, na forum już od pewnego czasu. Mało piszę, ale "dużo czytam - zapamiętuję"Może ktoś zada pytanie co robię w dziale Mitsubishi? Odpowiadam. Zachorowałem na Pajero III i stąd mój wpis. Auto do codziennej jazdy + działka ok 300 km od Warszawy.
... naprawdę za miastem![]()
![]()
Kwestia przyzwyczajenia...
-
- jestem tu nowy...
Witam na imie mam Piotrek z okolic Szczecina.Jak reszta nowych kolegow od jakjegos czasu jestem posiadaczem dwoch miśkow.To znaczy l200 200r 2.5 diesel i wscieklej Pojary long 3.0 v6 24 z 97 r..Pozdrawiam wszystkich
Witam, Dominik 

-
- jestem tu nowy...
Witam obecnie mieszkam w Łącku woj. Mazowieckie wabię się Piotrek Posiadam dużego Misia 2.5TD 1991r.
oo to niedaleko...piotrasek1 pisze:Witam obecnie mieszkam w Łącku woj. Mazowieckie wabię się Piotrek Posiadam dużego Misia 2.5TD 1991r.
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
witam wszystkich na forum!Od kilku miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem miska:),pozdrawiam grono uzytkownikow:)