Na początku chciałbym się przedstawić, bo po raz pierwszy zabieram głos. Jako, że należę do tej szanownej grupy miłośników zielonego jaja, od jakiegoś czasu rozglądam się za LR DII. Pewną wiedzę (taką maleńką w porónaniu do tu obecnych posiadam) ale zapytać się zawsze warto o poszukiwany (oglądany) samochód. Otóż znaleazłem coś takiego: http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 97564.html
Szukam aut z lat 2003-2004 z naciskiem na 04 z manualem. Ogłoszenie w "treści" jest dość interesujące, a wyposażenie dodatkowe zainteresowało mnie bo już nie trzeba za duzo ładować w szpej. Ale jak zawsze wszystko ładnie wygląda na zdjęciach i w opisie (nie takie rzeczy tu widziano). Czy któryś z szanownych użytkowników forum spotkał się z tym ogłoszeniem lub też oglądał na własne oczy ten samochód, a moze ktoś zna owego sprzedawcę? Sprawdziłem numer VIN i już zgrzyt bo w podanym ogłoszeniu data produkcji to 2004 a VIN podaje 2003:) Albo ktoś się pomylił albo...
Byc może w najbliższym czasie będę na śląsku to może go obejżę osobiście. Ale na razie zadaję grzecznie pytanie czy ktoś te cudo zna?:)
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
aero