RRC
Moderator: Jerry
Re: RRC
pytam o proste rzeczy
sorki i nikt nie jest "nie chce powiedzieć" w stanie mi odpowiedzieć
...............To może powiedźcie Krzyniu odpier....l się ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zrozumiem
kiedyś miałem jeepa mega jeepa może dla tego

Jeep Cheeroke 4.0L
Mechanik 100% blokady Zwolnice
chodzi o to .wiesz...jakby ci tu powiedziec... hmmm...ze jeszcze nie spotkano dekla co by blachami stalowymi obijał land roveraKrzysio pisze:pytam o proste rzeczysorki i nikt nie jest "nie chce powiedzieć" w stanie mi odpowiedzieć
...............To może powiedźcie Krzyniu odpier....l się ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zrozumiem

od pewnego czasu zauważam jakowąś tendencję do niezauważania wkrętów i podpuch przez szanowne towarzystwo. Jeszcze parę miesięcy temu dostałby kopa już na pierwszej stronie po 3-4 poście.
Co jest
Jakieś odgórne wytyczne ? Hę ?
Co jest

Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
QL pisze: To po co wam to forum jeśli ktoś nie świadomy Jeszcze parę miesięcy temu dostałby kopa już na pierwszej stronie po 3-4 poście.
Co jestJakieś odgórne wytyczne ? Hę ?

Jeep Cheeroke 4.0L
Krzysio pisze:
Tak wyglądał mój jeep. Chciałem zrobić coś podobnego z Rędża dla tego potrzebowałem tych informacji o np. skrzyni,reduktorze i mostach
Znaczy co? Pod rozrzutnik gnoju go podstawic

Discovery 300tdi
http://www.thesaurus.com.pl/
http://www.thesaurus.com.pl/
Krzysio pisze:
Tak wyglądał mój jeep. Chciałem zrobić coś podobnego z Rędża dla tego potrzebowałem tych informacji o np. skrzyni,reduktorze i mostach
elementarny przykład pompy do gnoju ...
dzięki alu jest lżejszyDamian pisze:nie wiem czy ogólnie alu to jest taki genialny pomysł...może do superczardża tak
fabryczny softdash z 300 waży tyle co disco, ale starsze w V8 są lżejsze
do tego niższy, aluminiowy dach daje jakieś zalety w odniesieniu np. do disco
w mojej opinii poszycie alu jest genialne, całe jest przykręcane, nic nie trzeba rozcinać i spawać
wszystkie elementy są łatwo wymienne, w całości się odkręca i podmienia (tylne błotniki trzeba tylko rozwiercić 4 nity)
i to tym bardziej w dobie ściąganych anglików na części
jedynie podszybie jest "lewe", reszta chwila strachu, ewentualnie walki z kolorem
LR Rendzi stajla 

opony ci poza obrys wystająKrzysio pisze: