napisał żeby było bardziej wiarygodne ,że nic nie ukrywa... cwanie
Moderator: Albert_N
lukas 78 pisze:zgadza się oblukaj i jak mało szkód a widać to targuj
trzymam kciuki powodzenia
Otóż, ja go oglądałem w sobotę. Powiem więcej kupiliśmy go z bratem. Ma silnik swifta 1.3,reduktor 4.16, blokada tylnego mostu 100%, pióra od Mazura, lift budy 1", sprzęgło 6-spiekowe tarcza, fotele kubełkowe, chłodzenie z tyłu na pace, itp. Oczywiście kupiliśmy go na oryginalnych felgach i oponach, bez dodatkowego wyposażenia. Zarejestrowany, z przeglądem i OC. Mechanicznie dopracowany, blacharsko trzeba się troszkę pobawić, bo uczestniczył w kilku rajdach.
On chyba jeszcze w zeszłym tygodniu brał udział w Mazowieckich Trawersach.marcelradom pisze:Otóż, ja go oglądałem w sobotę. Powiem więcej kupiliśmy go z bratem. Ma silnik swifta 1.3,reduktor 4.16, blokada tylnego mostu 100%, pióra od Mazura, lift budy 1", sprzęgło 6-spiekowe tarcza, fotele kubełkowe, chłodzenie z tyłu na pace, itp. Oczywiście kupiliśmy go na oryginalnych felgach i oponach, bez dodatkowego wyposażenia. Zarejestrowany, z przeglądem i OC. Mechanicznie dopracowany, blacharsko trzeba się troszkę pobawić, bo uczestniczył w kilku rajdach.bdhpl pisze:widzial ktos to :
http://otomoto.pl/suzuki-samurai-off-ro ... 04557.html
czyli wycieczka sie oplacala, powodzeniapavelk pisze:lukas 78 pisze:zgadza się oblukaj i jak mało szkód a widać to targuj
trzymam kciuki powodzenia
kupiony![]()
wszystko jak na zdjeciach, jest pare drobiazgow, ale koles zszedl troche z ceny (w ogole to zycze wszystkim takich sprzedajacych!), sprawdzony troche w terenie w zakopanym no i trasa do k-c i na razie jestem zadowolonyoby nic mnie nie zaskoczylo... (puk,puk,puk w niemalowane..)
Sprzedający zapewniał, żę jest spool.slavok pisze:5 kaflijak sprawny technicznie i nie kupowany z tzw. napalania się to naprawdę okazja
blokada 100% to przez zaspawanie dyfra pewno
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości