Moderator: Pasza
Laska pisze:takie pytanie blondynki, bo wcześniej startowałam w extremie teraz chcę się pościgać: jaka jest różnica między klasą sport a super sport? Bo ja bidna nie wiem co zaznaczyć w formularzu
gzyniu pisze:co do zamiany miejscami organizator powinien okreslic swoje jasne stanowisko zeby pozniej sedziowie nie zadawali pytan zawodnikom jak na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=EgsX2Rx3c8M![]()
do zobaczenia w Bozecinie
No i groshrek4x4 pisze:Jakbyś przypadkiem ode mnie panie Gutman nie mógł sie też niczego dowiedzieć, to informuje Cię że my jedziemy:).
Magda, zastanów się przynajmniej z 10 razy - jak wszyscy z extremy będą w jednym miejscu spali to rajd rozegra się na przedrajdowej imprezie i nici z jazdy będą!Laska pisze:Shreku a gdzie śpicie? Tam gdzie kotelnice? Jak coś to daj namiar bo my też się wybieramy
Mirek nie żartuj?!! Ejj to jak mają likwidować i urodzin Konefki ma nie być to ja się przepusujęGUTMAN pisze:No i widzisz Magda... nie zapisałaś się do extremy i naszą klase zlikwidowali![]()
![]()
![]()
Kicha na maxa i generalnie informacja nas rozwaliła, bo Marcin chciał triala jechać ale kolidował z Serią i postawiliśmy na tą imprezę... Od strony organizatorów się w sumie nie dziwię - za mało załóg, każdy czeka na ostatnią chwilę i przez to robi się też dziadostwo
![]()
Pozostaje życzyć organizatorom i sobie żeby załóg było więcej... ma wszystko ruszyć od Bukowna, czy my się zjawimy to nie wiem, ale miejmy nadzieję, że extrema nie zginie...![]()
![]()
Konefka, stary rupieciu i jak z tymi urodzinami będzie? taki plan ambitny był....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości