tiamis pisze: ... Trzy tygodnie poza krajem każdego miesiąca nie pozwala na zbyt wiele. ...
W oleju robisz?
zamiast disco czy defa do sporadycznej jazdy kup np. Pajero. Wszytskim wyjdzie na zdrowie, szczegolnie Tobie

Moderator: Jerry
tiamis pisze: ... Trzy tygodnie poza krajem każdego miesiąca nie pozwala na zbyt wiele. ...
bo nie umieją czytać ze zrozumieniem ... i chcą wszystko prosto, a odpowiedzi konkretne na mało konkretne pytania były:Mroczny pisze:...
nowi są coraz lepsi
albo tutaj autor ten co wyżejjpi pisze:...albo rolnicze wozidło, albo rodzinne kombi - łobydwa nadaj się w teren, z tym , że w jednym z nich będzie zimniej zimą, ale w obydwu będzie ciekło z szyberdachu
Ale kolega aspiruje do zacnego wątku w towarzyskich ... chociaż tam lepsi już bylijpi pisze:disco - wygoda, osiągi, dobre właściwości terenowe
defender - wygoda wielce dyskusyjna, osiągi zbliżone, w terenie ok
tak samo się psują, w defie pewnie zimniej
do lansu lepszy def
gościu zadał pytanie, a potem opierdolił wszystkich , że mu odpowiadająMroczny pisze:proszę o streszczenie, tylko krótkie, bo nie mam czasu czytać
siedź cicho ba masz zły rocznik, zresztą mój to już całe lata świetlne w historii lr'a coś jak pojazd flinstonów a prom atlantis - te TC i inne przydasiesbb pisze:gościu zadał pytanie, a potem opierdolił wszystkich , że mu odpowiadająMroczny pisze:proszę o streszczenie, tylko krótkie, bo nie mam czasu czytać
bardzo pana przepraszamjpi pisze:siedź cicho ba masz zły rocznik, zresztą mój to już całe lata świetlne w historii lr'a coś jak pojazd flinstonów a prom atlantis - te TC i inne przydasiesbb pisze:gościu zadał pytanie, a potem opierdolił wszystkich , że mu odpowiadająMroczny pisze:proszę o streszczenie, tylko krótkie, bo nie mam czasu czytać
Kocham swoje disco.tiamis pisze: Tak więc czy pytanie co sądzisz o swoim disco/defie jest aż tak "z dupy"?
a nie nadaje sie?Ingrid pisze:teksty w stylu disco nadaje się do topienia (a mowa o autach po 2000r) jest żałosna...
Moje sie nadajeMroczny pisze:a nie nadaje sie?Ingrid pisze:teksty w stylu disco nadaje się do topienia (a mowa o autach po 2000r) jest żałosna...
Bądź tak miły i nie kupuj LR-a.tiamis pisze: (...)
Gdyby praca mi na to pozwalała to by się człowiek nie męczył próbując wyciągnąć skrawek sensownych informacji na tym forum. Trzy tygodnie poza krajem każdego miesiąca nie pozwala na zbyt wiele.
(...)
Ewidentnie czytanie ze zrozumieniem sprawia problemy.... Proponuję dopełnić obowiązku szkolnego, a potem może gimnazjum? Było by miło
Dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli zgodnie z tematem. Pozdrawiam.
Temat do zamknięcia.
To ja może pogodzę wszystkich, z nadmiaru złomu sprzedałbym chętnie Disco, Defendera (tu zmieścimy się w cytowanych 50 tys. chyba nawet łącznie) oraz forestera tyż (tu się nie zmieścimy). Kolega kupi, porówna ... zezłomuje co mu nie pasujejpi pisze:(...)
a najlepiej forestera lub oktawię skout w tdi
![]()
![]()
no wiesz Olo, potrzebujemy bezstronnej, kulturalnej i intelektualnej opinii o disco lub defenderzeLR_Olek pisze:o czym gadata? nie chce mi sie czytac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości