Znalazłem parę fotek z holenderskiej armii i hiszpańskiej, portugalskiej żandarmerii wojskowej, bo w tych krajach mam pewność że trochę tych Patroli służyło. Więcej informacji na temat ich służby nie posiadam. Tyle że były to zwykłe, ubogie wersje seryjne, pomalowane na olive mat, jakaś antena, czy kogut na dachu, lub tez Patrol long z podwyższonym dachem jako sanitarka i na tym koniec.
W planie jest zmota mojego na wersję military, ale nie 100% oryginał jakiś, tylko takie ''nawiązanie'' jakby. Kolor NATOwski olive. Felgi mam 15'' z ET-30, gumy 31'' Drogawa sprawa, więc zostaną. Felgi będą czarne, tak jak i zderzaki. Na tyl kombinuję stelaż otwierany na bok, z kołem po prawej stronie i kanistrem 20L po lewej.
I na tym pomysły się kończą.
Nie będzie snorkla, baterii halogenów, wyprawowych bajerów. Ma byc surowo i wojskowo.
Ma ktos jakies pomysły co mu zapodać, żeby było jeszcze bardziej militarnie??
Szpadle, siekiery, grabie, motyki i piły montowane na zewnątrz wykluczone. To nie Willys i nie te czasy.
Z góry dziekuje za linki, fotki czy pomysły.
Aha- do borniaków: Na zlocie bywam regularnie. Dotychczas bez pojazdu militarnego. Ale nie mam ciśnienia na wjazd na tankodrom w trakcie zlotu. Bywam tam zawsze parę dni przed i po, więc se pojeżdżę i tak. A i tłoku nie lubię, czy PTS-a za plecami, z wkurwionym kierowcą, że jakis maluch utknął i mu trase blokuje i tylko rozsądek nie pozwala mu po nim przejechać
Wystarczy mi, że mój Patrol będzie a'la military, więc sugestie nie koniecznie z tej, a nie innej armii mile widziane.