Moderator: Pasza
takgizmo pisze:Nietopsze... dużo parchówtrzeba będzie trasę zrobic łatwiejszą, bo Patrol to się nawet na asfalcie potrafi zakopac, a co dopiero na piasku
Weź ze sobą Iwana i Kapłanaanatol pisze:no mój to faktycznie prawie parch , przyznaje sie i ide do klasy wyzszej bez bicia , natomiast mrówka i piotrek2 maja seryjne parchy dobrze przygotowane , bez obaw o zakopywanie sie chłopaki ida powietrzem
Wiem że sprzedalianatol pisze:nie pomyślałem o nich , kapłan może pojedzie bo ma czym , zmote sprzedali
A czy ja mówiłem że jeżdżę na rajd tylko dla pucharówgizmo pisze:Misiek, a dopiero co marudziłeś, że Sącz przyjedzie i pucharki zabierze
czytając z uwagą regulaminy i zajawki o imprezie ,przechwałki o jedynym i wyjątkowym profesjonalizmie wnioskuję że to dokładnie dwie różne imprezyanatol pisze:to chyba dwie różne impezy
jak zwykle masz racjęgizmo pisze:przepraszam, komuś nie wypaliła impreza i czepia się innych
nie no był .......nie widziałeś .....to ten pan ....taki skryty ,zmieszany ,kryjący się w barze na zapleczu .....no nie wiesz który ...ten co zapomniał powiedzieć dzień dobry wszystkimxkrzysx pisze:gizmo? A Ty byłeś na niej, że tak ochoczo stwierdzasz, że nie wyszła? Bo na liście startowej CIę nie widziałem. Za zimno, co?
ŻENADAmobilepiotr pisze:nie no był .......nie widziałeś .....to ten pan ....taki skryty ,zmieszany ,kryjący się w barze na zapleczu .....no nie wiesz który ...ten co zapomniał powiedzieć dzień dobry wszystkimxkrzysx pisze:gizmo? A Ty byłeś na niej, że tak ochoczo stwierdzasz, że nie wyszła? Bo na liście startowej CIę nie widziałem. Za zimno, co?
ale wiesz on był ,widział i wie......jak zawsze .
mobilepiotr pisze:Cytat tak miało być
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=9&t=89342
Będą 3 Edycje Jura Cross Country Race: Wiosna, Lato i Jesień...
Cytat....tak będzie
http://www.4x4extreme.pl/forum/viewtopi ... 5&start=70
Titanium Winch Piaskownica 4x4 jest Imprezą turystyczno-nawigacyjną dla użytkowników samochodów terenowych.
widzę pełen profesjonalizm orga i problemy z klasyfikacją własnej imprezy :mrgreen:
ale zapowiada się grubo rajd nawigacyjny po o taśmowanych oesach na czas w grupach .......fakt tego jeszcze nikt nie ćwiczył w Polsce a na Jurze to na 100% nigdy
mobilepiotr pisze:nie no był .......nie widziałeś .....to ten pan ....taki skryty ,zmieszany ,kryjący się w barze na zapleczu .....no nie wiesz który ...ten co zapomniał powiedzieć dzień dobry wszystkimxkrzysx pisze:gizmo? A Ty byłeś na niej, że tak ochoczo stwierdzasz, że nie wyszła? Bo na liście startowej CIę nie widziałem. Za zimno, co?
ale wiesz on był ,widział i wie......jak zawsze .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości