Witajcie,
Jakiś czas temu Trooper poszedł do ludzi i nie zanosi się aby wrócił, ani osobiście ani w innym wcieleniu.
Zostało w piwnicy trochę rzeczy, mnie już na nic, tylko miejsce zajmuje, a może komuś się przyda.
Są szyby do obu tylnych drzwi, komputer do silnika, zegary, zegarek ze środkowej konsoli, pasy, silnik do wycieraczek przednich (na pewno sprawny), pompa wodna (ale nie pamiętam czy sprawna) i jeszcze sporo innych rzeczy. Co dokładnie to nie pamiętam i prawdę mówiąc nie mam czasu robić inwentaryzacji. Wszystko w dużym kartonie do zabrania w całości.
Miejsce przebywania fantów - Gdańsk-Kowale.
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o info na priv.
Części i graty do Troopera II za darmo oddam - Trójmiasto
Moderator: Albert_N
- kenga
- jestem tu nowy...
Części i graty do Troopera II za darmo oddam - Trójmiasto
pozdrawiam
kenga
------------
Suzuki Grand Vitara XL7 V6 2.7
kenga
------------
Suzuki Grand Vitara XL7 V6 2.7
Re: Części i graty do Troopera II za darmo oddam - Trójmiasto
podpinam się pod ten temat jako , że ja przechwyciłem te części od Kengi , mam je wszystkie i są to mniej więcej te rzeczy o których pisał plus jakieś resztki lamp tylnych , kierunkowskaz , trochę plastykowych elementów wnętrza . gdyby komuś było coś potrzebne chętnie się podzielę w cenie za jaką to dostałem
czyli za dziękuje .

Re: Części i graty do Troopera II za darmo oddam - Trójmiasto
Ja mogę dołożyć całego Troopera bez tylnego mostu, bez elementów układu kierowniczego
za to z pełna elektryką drzwi
Automatyczną skrzynią biegów, silnikiem 2.6i najprawdopodbniej z padniętą głowicą, itp 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Re: Części i graty do Troopera II za darmo oddam - Trójmiast
To ja ozywie temat 
Niema ktos jakichs 4 kapci na 15" bo chwilowo nie mam kasy a mi siatka pekla... troche sie boje jak mnie niebiescy w korku namierza bo sie ladnie kolysze na boki
...

Niema ktos jakichs 4 kapci na 15" bo chwilowo nie mam kasy a mi siatka pekla... troche sie boje jak mnie niebiescy w korku namierza bo sie ladnie kolysze na boki

Re: Części i graty do Troopera II za darmo oddam - Trójmiast
Niestety musiałem się rozstać z moim Trooperem i pozostało mi trochę złomu - praktycznie cały pakiet który dostałem od Kengi , przedni zderzak , szyby tylne(mała i duża) , jakieś kapcie (raczej w kiepskim stanie) i jakaś drobnica , gdyby ktoś chciał to przejąć to oddam w dobre ręce tyle że po szyby i zderzak trzeba by było kawałek się przejechać (mieszkam we wrzeszczu a one są na oruni) , nie chce mi się bawić w detal więc preferuję hurt