Poszukuję - oddam - zamienię
Moderator: Student
Re: Poszukuję - oddam - zamienię
oddam szybe z ramką i chyba nawet jeszcze są sróbki do plandeki do uaza 469 lezy umnie już z 9lat i sie marnuje moze komuś się przyda pw.
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Bym wziął. Jaki termin odbioru

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Mam:
- zarejestrowaną ramę, do niej mosty [wkłady mogą być złom/zdekompletowane], do tego resory na pewno na jeden most a chyba na 2
Buda dawno zgniła, zezłomowana.
- do w/w luzem zajechany silnik [działał ale nędznie, od 3 lat stoi pod chmurką], skrzynię biegów w kawałkach [bez jednego wałka], reduktor - rozebrane na części.
- różne gaźniki w niewiadomym stanie
- burtę tył
- chłodnicę wody
- mocowanie na koło zapasowe
- plastikowy hardtop
- przekładnie kierownicze oryginał 1 abo 2 sztuki, wąsy, drążki łączące 2 zwrotnice
- pomniejsze rupiecie typu chłodnica oleju, chłodnica od nagrzewnicy cieknąca do polutowania, jakiś rozrusznik [do zrobienia tulejki] itp. - dużo części u siebie wymieniałem na nowe bez zabawy w regenerację starych.
- dwa mosty luzem, bez wkładów, z okładzinami + cylinderkami + bębnami luzem, w różnym stanie
- kompletną instalację elektryczną od 31512 rocznik 89, podwieszane pedały + aku z prawej strony, działającą, zdemontowaną z wszystkimi wyłącznikami, zegarami itp, porządnie wyjęta - bez cięcia ani jednego kabelka.
- i dużo pomniejszych gratów... ogólnie w/w czyli cały UAZ w kawałkach + sporo niepotrzebnych rzeczy z drugiego, tego z mercedesem w środku
- jakieś felgi z oponami ja-245 stomilowskimi w różnym stanie
Szukam, do reanimacji mojego uaza po dachowaniu, oferując w/w:
- budy - kadłubka, drzwi przód L+P, ramka z szybą, błotnik prawy, pas przedni. blachy muszą być w stanie rokującym do odbudowy - wszystko co oglądałem na razie to złom, zbyt zgnity żeby spawać do tego. I najlepiej z zachodu kraju, żeby transport nie wyniósł tyle co cały uaz
- felgi 'trójkąta' od samuraia sztuk 1 - wygięła się
Z czego najbardziej potrzebny kadłub nadwozia - bez tego mi cała robota z odbudową samochodu stoi
- zarejestrowaną ramę, do niej mosty [wkłady mogą być złom/zdekompletowane], do tego resory na pewno na jeden most a chyba na 2

- do w/w luzem zajechany silnik [działał ale nędznie, od 3 lat stoi pod chmurką], skrzynię biegów w kawałkach [bez jednego wałka], reduktor - rozebrane na części.
- różne gaźniki w niewiadomym stanie
- burtę tył
- chłodnicę wody
- mocowanie na koło zapasowe
- plastikowy hardtop
- przekładnie kierownicze oryginał 1 abo 2 sztuki, wąsy, drążki łączące 2 zwrotnice
- pomniejsze rupiecie typu chłodnica oleju, chłodnica od nagrzewnicy cieknąca do polutowania, jakiś rozrusznik [do zrobienia tulejki] itp. - dużo części u siebie wymieniałem na nowe bez zabawy w regenerację starych.
- dwa mosty luzem, bez wkładów, z okładzinami + cylinderkami + bębnami luzem, w różnym stanie
- kompletną instalację elektryczną od 31512 rocznik 89, podwieszane pedały + aku z prawej strony, działającą, zdemontowaną z wszystkimi wyłącznikami, zegarami itp, porządnie wyjęta - bez cięcia ani jednego kabelka.
- i dużo pomniejszych gratów... ogólnie w/w czyli cały UAZ w kawałkach + sporo niepotrzebnych rzeczy z drugiego, tego z mercedesem w środku
- jakieś felgi z oponami ja-245 stomilowskimi w różnym stanie
Szukam, do reanimacji mojego uaza po dachowaniu, oferując w/w:
- budy - kadłubka, drzwi przód L+P, ramka z szybą, błotnik prawy, pas przedni. blachy muszą być w stanie rokującym do odbudowy - wszystko co oglądałem na razie to złom, zbyt zgnity żeby spawać do tego. I najlepiej z zachodu kraju, żeby transport nie wyniósł tyle co cały uaz

- felgi 'trójkąta' od samuraia sztuk 1 - wygięła się

Z czego najbardziej potrzebny kadłub nadwozia - bez tego mi cała robota z odbudową samochodu stoi

@Marci i @balu-balu:
jeśli ta ramka ma mocowania do lusterek wstecznych, to znaczy Кронштейн наружного зеркала, pozycja 14 tutaj:
http://www.uazbuka.info/data/uaz/469/134.gif
i @balemu byłyby niepotrzebne to ja się bardzo piszę
jeśli ta ramka ma mocowania do lusterek wstecznych, to znaczy Кронштейн наружного зеркала, pozycja 14 tutaj:
http://www.uazbuka.info/data/uaz/469/134.gif
i @balemu byłyby niepotrzebne to ja się bardzo piszę
to jest szyba tylnia mocowana w plandece , a lusterko wsteczne wew. miałem od malucha bo było odrazu z lampką, lusterka zew lewe i prawe miałem zamontowane do drzwi
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
mam 2 szt. nowych ociepleń pod plandekę uaza.

do zamiany naturalnie, szczegóły na PW

do zamiany naturalnie, szczegóły na PW
Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.
Poszukuje takiej czesci
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/218 ... 4ce4c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/218 ... 4ce4c.html
Rozumiem, że to druga plandeka, wkładana pod spód? Którą stroną do środka?kb-autostyle pisze:ociepleń pod plandekę uaza
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
tak idzie na stelaż a na to plandeka.Adampio pisze:Rozumiem, że to druga plandeka, wkładana pod spód? Którą stroną do środka?kb-autostyle pisze:ociepleń pod plandekę uaza
nie jestem pewien czy aby nie jest symetryczna i można ją zarówno na "lewą" i "prawą" stronę nałożyć. ale generalnie skórą do środka wygląda ładnie.
Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.
A ja poszukuję... informacji 
Co sie stało z bratnim forum gaz-uaz?
Domena wygasła ale Wałek nic nie sygnalizował, że rezygnuje

- chester 469
-
Adampio pisze:A ja poszukuję... informacji
no właśnie o co kaman bo już od piątku nie można się dostać na stronkę a wałek nie odpowiada bo pisałem do niego
ZJ 97r 5.2 V8 b+gaz sek. lift 2.5" BFG AT 31"
Uaz 469 b+g lift Simex 33"
Uaz 469 b+g lift Simex 33"
Poszukuję dwóch pasków do baków kompletnych (poz 12, 14, 15,17)
http://www.uazbuka.info/data/uaz/469/16.gif
lub przynajmniej poszczególnych części.
Zdjąłęm bak do malowania, wyrychtowałem paski (łącznie z ocynkowaniem) i diabeł je ogonem nakrył już z roku temu
Zdjąłęm bak do malowania, wyrychtowałem paski (łącznie z ocynkowaniem) i diabeł je ogonem nakrył już z roku temu

Pilnie poszukuję palca do aparatu zapłonowego lub całego aparatu, w okolicy Jarocina. Jeśli ktoś dysponuje takim czymś to będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo muszę to auto jak najszybciej uruchomić, a w okolicy raczej brak części zamiennych. 

Mam dwa takie paski - poz. 12, wydają się zdrowe, ale wymagają oczyszczenia, jak chcesz, to są twoje.Adampio pisze:Poszukuję dwóch pasków do baków kompletnych (poz 12, 14, 15,17)
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
@Didymos:
wielki dzięki, biorę!
Do Węgrowa nie tak daleko ale na razie trochę nie po drodze. Jak odpalę wreszcie UAZ-a to byłby pretekst do przyjechania.
wielki dzięki, biorę!
Do Węgrowa nie tak daleko ale na razie trochę nie po drodze. Jak odpalę wreszcie UAZ-a to byłby pretekst do przyjechania.
Poszukuję kompletu naprawczego gaźnika k129b.
A także całego gaźnika k129, k129b, lub jakiegokolwiek jednokomorowego. Byle był kompletny i sprawny.
Na wymianę oferuję mnóstwo różnych części do UAZA.
A także całego gaźnika k129, k129b, lub jakiegokolwiek jednokomorowego. Byle był kompletny i sprawny.
Na wymianę oferuję mnóstwo różnych części do UAZA.
mam nówkę sztukę,wymienię na oryginalną podstawę szperacza do Gaza 69Frolik pisze:
A także całego gaźnika k129

LJ 70
Główny przełącznik od świateł П38 (nówka magazynówka) na П312 zamienię 

UAZ 469B '86 z wołgą, "Krokodyl"
Mitsubishi L300 4WD '91, "Busik pełen Polaków"
Mitsubishi L300 4WD '91, "Busik pełen Polaków"
- tomaszb2
-
- Kontaktowanie:
Kolego podaj na PW maila, mogę zrobić foty i zobaczysz czy mam to o co Ci chodzitarhim pisze:Główny przełącznik od świateł П38 (nówka magazynówka) na П312 zamienię

Tomek
Jazda Uazem jest jak rosyjska ruletka nie wiesz kiedy Cię coś (przy)trafi!!

nic innego nie wchodzi w gre?Mag69 pisze:mam nówkę sztukę,wymienię na oryginalną podstawę szperacza do Gaza 69Frolik pisze:
sprzedaż na pewno NIE !Frolik pisze:nic innego nie wchodzi w gre?Mag69 pisze:mam nówkę sztukę,wymienię na oryginalną podstawę szperacza do Gaza 69Frolik pisze:
może być też zamiana na Gazowski lewarek ( podnośnik)

LJ 70
- tomaszb2
-
- Kontaktowanie:
Mag69 pisze:
może być też zamiana na Gazowski lewarek ( podnośnik)
A jak takie cudo wygląda?? Poproszę fotkę takiego podnośnika.

Tomek

Poszukuję pilnie pompki paliwa 

1. 6 x UAZ 31512
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3