I'm in LOVE

Moderator: Kosiarz
masz racjeredzik pisze:
To nie jest wątek o oszczednosciach paliwa, V8 w benzynie i powyzej 4 litrow musi palic.
no ale do linka super slabo wychodzi.scuaz pisze:masz racjeredzik pisze:
To nie jest wątek o oszczednosciach paliwa, V8 w benzynie i powyzej 4 litrow musi palic.
ale v8 bmw a z linka to jest róznica co by nie gadać( bmw to super ekonomiczne wychodzi)
Ja u siebie narazie zrobiłem kolektory w dwururki (prawą i lewą) przybliżonej długości jak oryginały,Szarbia pisze:A co z wydechem M60?
Trudno chyba pomiescic te wszystkie oryginalne bańki
A sorry, niedoczytalem.pilmar pisze:po jednym tłumiku od 2,9 na stronę,
4cylindry w jeden,
4 cylindry w drugi
za tłumikami się łączy i wychodzi za auto
te tłumiki są przelotowe, i wg mnie dwa obsłużą 8 cylindrów i 4 litry,
gdyż w orginale jeden odsługuje 6 cylindrów i prawie 3 litry.
he, he, w 20 to sie Frota 3.2 ledwo miesci.stary patrol pisze:powiedzcie ile ten M60 pali przy poruszaniu sie po miescie w takim patrolu na 37"? zawsze mnie to ciekawilo czy w 20 sie zmiesci
stary patrol pisze:bede w gdyni to zajade obadac.
tu bym polemizowałanatol pisze:ten 4,4 jest na vanosie który się lubi spierniczyć , poza tym elekroniczna przepustnica , ten 4,0 to prosty i silny motorek
ten 2 (peczyński- chołuj) mają 2,5 z bmw;) czyli rzędowa szóstkastary patrol pisze:bede w gdyni to zajade obadac.
tak w ramach offtopa: mowie do dziewczyny - pamietasz pierwsza trojke na magamie jak pieknie brzmialy ich silniki? chcesz zebym wstawil taki do swojego patrola? na to ona: ten czarny? (grat lukaszewskiego i duchanik) beznadziejny, halasowal strasznie, jakby byl popsuty... podcielo mi to skrzydla![]()
![]()
9mm pisze:tu bym polemizowałanatol pisze:ten 4,4 jest na vanosie który się lubi spierniczyć , poza tym elekroniczna przepustnica , ten 4,0 to prosty i silny motorek, a ta elektroniczna to w jakim sensie ?
takim hardkorowcem nie jestem , płaskawa ta miseczka w oryginale jest , ale za to przechyły robiliśmy do 180 st. włączniestary patrol pisze:mowisz o przechylach ze nie bylo problemow, ale to chyba normalne jak sie poglebi miske, no chyba ze jechales na serii i dlatego jestes tak dumny z tego silnika?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości