Pierdu pierdu...czesław&jarząbek pisze:....
Się na coś umawiasz to coś powinno być...
Coś organizujesz to zrób to z głową...
Czesławie... mniemam że Twój post jeno z przekory wynikał

Moderator: Pasza
Pierdu pierdu...czesław&jarząbek pisze:....
a tu wydaje się nawet jak by ktoś tam jeździł nawet :O :O :Odaniła pisze: aaaa mam i plusy - medialnie to wygląda fajnie: balony, flesze aparatów, jakaś telewizja, kibice, kolorowe namioty...
To nie wiesz że szrek ma nadmiar nasienia w jajowodach ?GAZFAN pisze: Czesławie... mniemam że Twój post jeno z przekory wynikał
Kiedyś długo obserwowałem Ciebie i zauważyłem że to ma sensczesław&jarząbek pisze:mniemanie to ty masz
wysokie
głównie o swojej zajebiaszczości
No nieIgor V8 pisze:To nie wiesz że szrek ma nadmiar nasienia w jajowodach ?GAZFAN pisze: Czesławie... mniemam że Twój post jeno z przekory wynikał
cze mały wacekIgor V8 pisze:To nie wiesz że szrek ma nadmiar nasienia w jajowodach ?
http://youtu.be/ssx36NJ2964?t=3m18skedek pisze:a tu wydaje się nawet jak by ktoś tam jeździł nawet :O :O :O
Czesław, przecież stworzyli ofertę specjalnie dla Ciebie:czesław&jarząbek pisze: temat mam.
poważnie.
masz świadomość, że jesteśmy już w wieku w którym zaczyna się bywać na pogrzebach, hę?
we no tam odstaw na bok jedną więźniarkę z jueseju i zrób z niej porządną lawetę na jednego umarlaka. odkrytą taką. w wojskowym stylu.
z silnikiem v8.
przyda się...
gdyż albowiem ujowo by było jeśliby nas powieźli w ostatnią drogę jakimś pierdzącym, blaszanym vito na commonrailu.
Stałem na starcie i z tego co widziałem wypuścili motory i qady, potem przerwa jakieś 10 minut, przejazd czołgu i puszczają samochody. Odcinek był krótki wszystkie sprzęty powinny go przejechać w tym czasie. Puścili kilka aut a tu nagle quady się pojawiają i zaczynają je puszczać na przemian. Tu pojawia się pytanie czyja wina? Spóźnionych qadowców czy organizatora że wypuścił ich na przemian? (mi sie wydaje że nie powinni jechać może na końcu)Drako pisze: Jak na prologu wypadlo naprzeciwko mnie pare aut i quadow od razu zapalila mi sie lampka " nie patrz na roadbook"
https://picasaweb.google.com/1134618400 ... 9197664114
tu widac jak uciekam w krzaki przed nadjezdzajacymi na pelnej bombie pod prad zawodnikami
to byla 1 czy 2 kratka w roadbooku z prologu.
Najgorsze jest to ze oczywiscie byla to "wina zawodnikow"
zero pokory czy skruchy organizatora
W mylnym Czesław jesteś błędzie ( że użyję Twojego ulubionego powiedzonka)czesław&jarząbek pisze:tak to czytam...nie żebym wielkiego stratega chciał bronić. od kiedy jest przymus przez poligon jechać gęsiego jak moherowe lemingi od jamy do jamy? dała bozia rozum i regulamin to trza kombinować. pojazd terenowy służy do omijania przeszkód terenowych, nie do wdupcania się w każdą.
A to są akurat elementy niezależne.. od orgaJeepFan pisze: Jak zwykle fajni ludzie, fajna atmosfera wśród zawodników.Fantastyczne tereny do ścigania.
Idź podmuchaj se w ucho .. wielki org się karwa znalazłczesław&jarząbek pisze:no widzicie jak się ładnie dyskusja rozkręca
Żaden pojazd nie ma takiego DMC żeby cie odtransportować na tamten światczesław&jarząbek pisze: rób ten karawan z v8 lepiej...
są takie imprezy, na których nie ma błędów w rb...JeepFan pisze:
Co do błędów w roadbooku to na prawie każdej imprezie się trafią jakieś.
nie mam czasu. musze zapierdalać bo jestem biednym misiem.Igor V8 pisze:Żaden pojazd nie ma takiego DMC żeby cie odtransportować na tamten światczesław&jarząbek pisze: rób ten karawan z v8 lepiej...![]()
W swojej zajebistej zajebistości zapomniałeś że warsztat masz ?
... bo czasu to ty masz nadmiary szrekowaty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości