to tak jak byś oddał wiernego psa do schroniskaBalu-Balu pisze:To nie trza było sprzedawać członka rodziny![]()
![]()
![]()

Moderator: Student
to tak jak byś oddał wiernego psa do schroniskaBalu-Balu pisze:To nie trza było sprzedawać członka rodziny![]()
![]()
![]()
Pancernego?? Dosłownie czy w przenośni??warewolf pisze:Tak, to ten sam. Chcę go zamienić na coś pancernego, bo off-road sam w sobie mnie nie kręci zbytnio, a boję się go zniszczyć.Kupiłem go pod koniec sierpnia 2011, ale czekał na mnie od listopada 2010, niestety po drodze pojawiły się spore nieprzewidziane wydatki.
gdzie tak można bo też bym pośmigałcarinus pisze:Ja ostatnio jeździłem pancernym T-72,tez zajefajnie,paliwo stawiało MON to sobie nie żałowałem.
trzeba mieć kumpli w MON-iechester 469 pisze:gdzie tak można bo też bym pośmigałcarinus pisze:Ja ostatnio jeździłem pancernym T-72,tez zajefajnie,paliwo stawiało MON to sobie nie żałowałem.![]()
Akurat Kamil jeździł znacznie więcej PTS-em niż GSP.EDEK:):):):) pisze:Czyżby czasem nie w Bornym to GSP 55
dokładnie gsp zawsze sobie stoi na tankodromie a ptsem wozi ludziwarewolf pisze:Akurat Kamil jeździł znacznie więcej PTS-em niż GSP.EDEK:):):):) pisze:Czyżby czasem nie w Bornym to GSP 55
W PTS-ie?EDEK:):):):) pisze:Ale to na gsp wszedł po nas do wody jak nam sie zajarał olej na kolektorach w 2010![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości