BAGAŻNIK DACHOWY
Moderator: Mroczny
BAGAŻNIK DACHOWY
WITAM CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH KOLEGÓW PRZERABIAŁ TEN TEMAT PROSZĘ O ODPOWIEDZI I SUGESTIE Z GÓRY DZIĘKUJE
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
a ty chcesz ten bagażnik pancerny czy na rowery i halogeny ?
bo pancerny to raczej trzeba by zespawać od zera
a na rowery i halogeny to po poprzeczki z łapkami do feuvert, potem profile wymienić na dłuższe kupione w sklepie metalowym i smigać.
bo pancerny to raczej trzeba by zespawać od zera

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
- kmachacz
-
- Kontaktowanie:
Chcę takie coś. Bardzo chcę!!! Ale jeżeli mam coś sam spawać, to nie dam rady. Choć mogę przeciez komuś zlecić i wtedy nie zedrze ze mnie za prace koncepcyjne.
Ja np znalazłem zderzak pod wyciągarkę do G. Gość chce 250 Euro całkiem znośnie, ale nie mogę sobie przywieść więc odpada, może ktoś reflekyuje jest na ebay'u.
Ja np znalazłem zderzak pod wyciągarkę do G. Gość chce 250 Euro całkiem znośnie, ale nie mogę sobie przywieść więc odpada, może ktoś reflekyuje jest na ebay'u.
Jechać chce , nie dławi się chodzi na tym snorkelu nawet 300TDOM617A i 280E- zresztą popatrz na temat o snorkelach , właśnie wypłodziłem tam swoje przemyśleniaDrako pisze:fajny kolor wyszedl![]()
czy ten samochod chce jechac z tak cienkim snorkelem ? nie dlawi sie ?>
Tylko że 240GD z 36" Silverstonami z natury rzeczy porusza się w tempie i z przyspieszeniem żółwia

G300TD;2xDisco 32";Freel;Pajero 33";Feroza
Tam gdzie konczy sie asfalt zaczyna sie DROGA
Mogę Ci coś takiego zrobić , koszta nie będą przerażające (600 zł lakier zwykły ciut drożej za proszkowy ) tylko jak to przetransportować ? Najlepiej byłoby podjechać na montażkmachacz pisze:Chcę takie coś. Bardzo chcę!!! Ale jeżeli mam coś sam spawać, to nie dam rady. Choć mogę przeciez komuś zlecić i wtedy nie zedrze ze mnie za prace koncepcyjne.

wal na priv albo bikl@pro.onet.pl ew 507 12-77-36