Pozdrawiam Gazon

Moderator: Student
Ja mysle ze "JA'JACEK" trzeba bedzie zmienic na np. prima balerina albo cos w tym stylu, ja naprawde mieszkam w Rosji w miescie Abinsk . Co do tej skrzyni automat nikogo nie podpuszczam , poprostu mam taki problem i myslalem ze przy pomocy praktykow bede mogl jego rozwiazacJA'JACEK pisze:A tak na marginesie........jak On jest z Abińska, to ja jestem chińska tancerka baletowa....![]()
![]()
Tak w trakcie jazdy i nie na jedynce skoro chce automatGazon pisze:Klient chce na tym gaziku jezdzic po ryzowych polach i z opuszczona szyba strzelac zajace, a skrzynia automat daje jedna reke swobodna.
rozmowa kontrolowana,rozmowa kontrolowana,rozmowa kontrolowana,Jerry pisze:No to szykuj baletki ...JA'JACEK pisze:A tak na marginesie........jak On jest z Abińska, to ja jestem chińska tancerka baletowa....![]()
![]()
Informacja o IP
IP dla tego postu
217_74_245_2.kubangsm.ru [ 3 Posty ] [ Szukaj IP ]
Użytkownicy piszący z tego IP
Gazon [ 3 Posty ]
Gazon pisze:No to szykuj baletki ...
Informacja o IP
IP dla tego postu
217_74_245_2.kubangsm.ru [ 3 Posty ] [ Szukaj IP ]
Użytkownicy piszący z tego IP
Gazon [ 3 Posty ]
I tu akurat się mylisz sympatyczny kolego...Gazon pisze:Wbrew pozorom nie jestem wariatem (...)
Spróbuj tak http://WWW.retro-style.ru/JA'JACEK pisze: link nie chodzi a pytania na pewno się posypią jak tylko towarzystwo wróci z urlopu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości