filmy rozne 4x4
Moderator: moralez
- Nicoxxx
-
- Kontaktowanie:
ja mialem kłopoty ze sciaganiem i nie moglem nigdy calego ściagnać ale zainstalowałem OPERE i wszystko gra ona ma opcje ze jak sie nawet rozlonczy serwer to mozesz kontynuowac od miejsca w kturym skonczyło POLECAM

Zapraszam do odwiedzania http://WWW.Hardtrucks.pl Poświęconej ciężarówkom terenowym
- Nicoxxx
-
- Kontaktowanie:
lepiej puzno niz wcale takrze sie dolanczamZefir pisze:Wielkie THX domator za udostępnienie!!!
Zapraszam do odwiedzania http://WWW.Hardtrucks.pl Poświęconej ciężarówkom terenowym
-
- Kontaktowanie:
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
zajebistePrzemekslaw pisze:Fajne czy nie fajne??..mam słaby transfer wiec wybieram najpierw najlepsze do ściągnięciamatys pisze:4x4 is born zondzi![]()
rozwalilo mnie dachujace suzuki![]()

ogolnie typek sklada zmote na ramie range rovera i budzie land rowera
ale raz ze wszystko fantastycznie pokazuje (kazdy element...) to dwa, ze w fajny sposob, a trzy ze pokazuja wstawki np. 4x4 extreme i tam tez sa fajne motywy

Metal to wojna! Więc pompuj rower dla szatana!
Ponury Niviarz!
Rzecznik Klubu Nocnych Kasztaniarzy
Ponury Niviarz!
choc te 4x4 extreme to takie ekstrim moze nie jest, bo pokazali tylko dwa potworki
reszta to suki, ale jak zobaczylem dziadka ktory opowiadajac stoi o lasce, potem ujecie jak jedzie i zalicza obrot 360 stopni przez dach i jedzie dalej to uderzylem szczena o klawiature 

Metal to wojna! Więc pompuj rower dla szatana!
Ponury Niviarz!
Ponury Niviarz!
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
jak tylko od przyszlego tygodnia sie przeprowadze do krakowa i bedzie dobre lacze to zasysam co sie tylko da
bo u mnie na prehistorycznym sdi to by sie lata sciagalo... a tu czytam i czytam i widze, ze jest co ogladac
no 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Ciesze sie ze ktos tam czasem cos sciagnie.
Chcialem tylko przypomniec ze jak sie chce miec aktualizacje hasla na maila to prosze sie albo zglosic na stronce w dziale "kontakt" albo przeslac mi maila na priv.
pozdrawiam
domator
www.rally4x4.pl
Chcialem tylko przypomniec ze jak sie chce miec aktualizacje hasla na maila to prosze sie albo zglosic na stronce w dziale "kontakt" albo przeslac mi maila na priv.
pozdrawiam
domator
www.rally4x4.pl