I klub w Koszalinie, pierwszy zlot w Koszalinie
Moderator: Misiek Bielsko
- tomasz sobkowiak
-
- tomasz sobkowiak
-
- romaniec tomasz
poproszę zatem napisać dlaczego nazywa się koszaliński - w sumie nie wszyscy o tym wiedzieli jak również ktoś, kto jest z miasta o tej nazwie nie może należeć.Virus pisze:Nie możesz należeć do klubu bo za często będziesz "wypałowywał" a my tego i tych nie lubimy.Prawda klubowicze?!
jeśli tak jest że ktoś po prostu decyduje o tym kto być może a kto nie to w takim razie nie zależy mi na takim uczestnictwie.
a w życiu zawsze jest tak że klubów może być kilka ale w jakim celu takie sytuacje?
pozdrawiam
pozdrawiam wszystkich off road-owiczów (509564911)
- Michał...G
-
to nie jest tak że ktos sobie to zadecydował i tak ma byc jako klub decyzje sa podejmowane wspólnie(chyba że jest inaczej). Dlatego tez napisałem że niech się Wiceprezes wypowie na ten temat a ja się pod tym podpisze lub nie. A sam jesteś sobie temu winien jak niewiesz czemu to wybacz.
A do klubu pewnie moze się każdy zapisac i być w klubie nawet plastikowym bulwarem tylko zeby umiał się integrowac a nie wypałowywać.
Jeżeli cos zle napisałem to poprawiac mnie

Jeżeli cos zle napisałem to poprawiac mnie

gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
- Michał...G
-
Tak tylko że gdzie jesteś Buciktomasz sobkowiak pisze:Widzisz temat znów jest na topie 3 strona idziebucik pisze:Michał. napisz coś bo nam temat z pierwszej strony ucieka

gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Tomasz Romaniec - z tego co ja wiem to zaproszenie na zlot miał ci przekazać Wojtek z czarnego GR-a. A co do samego stowarzyszenia i przyjmowania nowych członków to najlepiej zadzwoń do Bucika on statut zna najlepiej.
p.s. a "wypałowani"(ja też) mogli by już sobie dać na luz - ile jeszcze będziemy to wałkować, każdemu zdarzają się błądzić
p.s. a "wypałowani"(ja też) mogli by już sobie dać na luz - ile jeszcze będziemy to wałkować, każdemu zdarzają się błądzić

TEAM POMORZE 4x4
TLC KZJ 73
TLC KZJ 73
- pierzynka2
-
jak widac niemasz samochodu zeby nalezec do klubu no to czego chcesz od nich 
jezeli napislem cos nie tak to sorka
niejestem jeszcze w temacie z gory dziki za wyrozumialosc

jezeli napislem cos nie tak to sorka
niejestem jeszcze w temacie z gory dziki za wyrozumialosc
Ostatnio zmieniony sob maja 20, 2006 9:52 pm przez pierzynka2, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda natomiast zajmują mi trochę więcej czasu...
gg: 6832958
gg: 6832958
- tomasz sobkowiak
-
- romaniec tomasz
mam http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/h2p ... eotg2.htmlpierzynka2 pisze:jak widac niemasz samochodu zeby nalezec do klubu no to czego chcesz od nich
nawet przeprawówkę i bullbara
- Michał...G
-
- romaniec tomasz
a czy kolega pierzynka jest w klubie?
jak tak to faktycznie super.
nie wiem chłopaki co was boli ale już taki jestem że jak mam 4x4 to chcem wiedzieć na jego temat dużo i niejednokrotnie doglebnie to sprawdzam i nie mówie o czymś o czym nie wiem. sporo człowiek się uczy poprzez witrynę rajdów oraz za pomocą wiedzy chłopaków którzy na suzach zęby zjedli. oni na szczęście mają dwustronne poczucie humoru a i wiedzą nawet chcą się dzielić.
pozdrawiam
jak tak to faktycznie super.
nie wiem chłopaki co was boli ale już taki jestem że jak mam 4x4 to chcem wiedzieć na jego temat dużo i niejednokrotnie doglebnie to sprawdzam i nie mówie o czymś o czym nie wiem. sporo człowiek się uczy poprzez witrynę rajdów oraz za pomocą wiedzy chłopaków którzy na suzach zęby zjedli. oni na szczęście mają dwustronne poczucie humoru a i wiedzą nawet chcą się dzielić.
pozdrawiam
- Michał...G
-
- romaniec tomasz
- romaniec tomasz
Chłopaki nie kłócić sie tu
!!
Klub otwarty jest dla wszystkich nie tylko dla użytkowników ale również sympatyków off-road . Nie decyduje tu płeć ani pozycja w rodzinie
. Pozycja społeczno-ekonomiczna a nawet pewne sympatie nie wpływają na przynależności do klubu. Klub otwarty jest dla ludzi otwartych , rozsądnych , którzy wspólnie chcą działać na terenie Koszalina na rzecz rozwoju off-roadu . Wszystkich chętnych do zapisania zapraszam do warsztatu 4x4 na Słowiańską od 1 czerwca 2006r. Otwieramy listę. Jedyny warunek jaki należy spełnić to składka roczna w wysokości 100zł. Kwota została uchwalona na zgromadzeniu założycieli Koszalińskiego Klubu Off - Road Pomorze 4x4.
Władze Klubu to:
Prezes- Janusz Jankowiak
Wiceprezes - Mariusz Baczyński
wiceprezes - Rafał Rosiak - Sławno
wiceprezes - Robert Butowski

Władze Klubu to:
Prezes- Janusz Jankowiak
-
Wow!!!!!!!!!!!!!!! Jak w wielkiej firmiebucik pisze:Chłopaki nie kłócić sie tu!!
Klub otwarty jest dla wszystkich nie tylko dla użytkowników ale również sympatyków off-road . Nie decyduje tu płeć ani pozycja w rodzinie
. Pozycja społeczno-ekonomiczna a nawet pewne sympatie nie wpływają na przynależności do klubu. Klub otwarty jest dla ludzi otwartych , rozsądnych , którzy wspólnie chcą działać na terenie Koszalina na rzecz rozwoju off-roadu . Wszystkich chętnych do zapisania zapraszam do warsztatu 4x4 na Słowiańską od 1 czerwca 2006r. Otwieramy listę. Jedyny warunek jaki należy spełnić to składka roczna w wysokości 100zł. Kwota została uchwalona na zgromadzeniu założycieli Koszalińskiego Klubu Off - Road Pomorze 4x4.
Władze Klubu to:
Prezes- Janusz Jankowiak

UAZ 5,9 V8 - rodzony w bólach - niestety SPRZEDANY
- romaniec tomasz
bucik pisze:Chłopaki nie kłócić sie tu!!
Władze Klubu to:
Prezes- Janusz Jankowiak
w końcu jakieś konkrety

zupełnie inna rozmowa, w końcu osoba wice musi być komunikatywna i konkretna.
rozumiem ze inne interesujące rzeczy chętnych do wstąpienia są do doczytania w warsztacie?
pozdrawiam
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Panowie !
Pewne tematy należy zakończyć. Temat Klubu oczywiście ciągniemy , regulamin i statut zostały przegłosowane na zgromadzeniu założycielskim.
Wszystkich chętnych zapraszamy do WARSZTATU 4x4, tam możecie się zapisać i przestudiować papiery.
Ogólne zasady są proste: zostać członkiem może każdy.
Wylecieć może ten kto zachowuje się w sposób niegodny off-roadera.
Osobiste urazy nie mają nic do gadania.
Bucik jako Wice wszystko już napisał i on będzie prowadził listę (ja pozbieram składki)
Pamiętajcie: SZCZĘŚCIE JEDNOSTKI DROGĄ DO SZCZĘŚCIA OGÓŁU
!
Uważam KLUB za otwarty!
Pozdrawiam!
Ps. Oczywiście, że jest skarbnik , a nawet zwarta grupa REWIZORÓW!
Pewne tematy należy zakończyć. Temat Klubu oczywiście ciągniemy , regulamin i statut zostały przegłosowane na zgromadzeniu założycielskim.
Wszystkich chętnych zapraszamy do WARSZTATU 4x4, tam możecie się zapisać i przestudiować papiery.

Ogólne zasady są proste: zostać członkiem może każdy.
Wylecieć może ten kto zachowuje się w sposób niegodny off-roadera.

Osobiste urazy nie mają nic do gadania.

Bucik jako Wice wszystko już napisał i on będzie prowadził listę (ja pozbieram składki)

Pamiętajcie: SZCZĘŚCIE JEDNOSTKI DROGĄ DO SZCZĘŚCIA OGÓŁU

Uważam KLUB za otwarty!
Pozdrawiam!
Ps. Oczywiście, że jest skarbnik , a nawet zwarta grupa REWIZORÓW!

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
- Michał...G
-
Szanowni klubowicze i nieklubowicze!
Jeszcze klub nie zaczął dobrze działać, a już górę nad rozsądkiem biorą osobiste urazy co poniektórych - nieporozumienie.
KLUB (!), a nie "elitarne towarzystwo wzajemnej adoracji", ma zrzeszać osoby chcące tworzyć koszalińskie środowisko off-road'owe (z szeroko pojętą i szanowaną okolicą). Zatem każdy, kto wyraża chęć współtworzenia owego środowiska, znajdzie swoje miejsce w koszalińskim klubie POMORZE 4x4.
Zaś każdy, kto chce to środowisko podzielić lub skłócić, a co za tym idzie zniszczyć ideę, która przyświeca klubowi, niech klub omija z daleka.
Szerokiej drogi! Pzdr MB
Jeszcze klub nie zaczął dobrze działać, a już górę nad rozsądkiem biorą osobiste urazy co poniektórych - nieporozumienie.
KLUB (!), a nie "elitarne towarzystwo wzajemnej adoracji", ma zrzeszać osoby chcące tworzyć koszalińskie środowisko off-road'owe (z szeroko pojętą i szanowaną okolicą). Zatem każdy, kto wyraża chęć współtworzenia owego środowiska, znajdzie swoje miejsce w koszalińskim klubie POMORZE 4x4.
Zaś każdy, kto chce to środowisko podzielić lub skłócić, a co za tym idzie zniszczyć ideę, która przyświeca klubowi, niech klub omija z daleka.
Szerokiej drogi! Pzdr MB
POMORZE 4X4
- Melon
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Popularność tematu wskazuje, że czas pomyśleć o własnym dziale na forum dla naszego klubu. Ktoś już zgłaszał do admina odpowiedni akces?
No i co ze stroną. Bucik wspominał, że ma się nią zająć ta sama ekipa co robiła logo klubu i materiały związane z I zlotem. Z tamtym zadaniem poradzili sobie świetnie więc nie mogę doczekać się stronki. Przypominam, że jakby co to również stawiam się do pomocy
Wracając do tematu zlotu. Na którejś z prób zgubiłem fajny rozkładany nóż. Jeśli ktoś go znalazł i posiada to z chęcią bym odebrał bo jest dość cenny dla mnie (dostałem go jako prezent).
No i co ze stroną. Bucik wspominał, że ma się nią zająć ta sama ekipa co robiła logo klubu i materiały związane z I zlotem. Z tamtym zadaniem poradzili sobie świetnie więc nie mogę doczekać się stronki. Przypominam, że jakby co to również stawiam się do pomocy

Wracając do tematu zlotu. Na którejś z prób zgubiłem fajny rozkładany nóż. Jeśli ktoś go znalazł i posiada to z chęcią bym odebrał bo jest dość cenny dla mnie (dostałem go jako prezent).