spowiadac mi sie co kto ma

Moderator: Jerry
co to jest hebel do praduLR_Olek pisze:Gdzie najlepiej w disco zamontowac hebel do pradu?
o rany!Tarsus pisze:LR_Olek pisze:Gdzie najlepiej w disco zamontowac hebel do pradu?
co to jest hebel do pradu
@olo, ja w rajdowym kaszlaku mialem:LR_Olek pisze:o ludzie...Tarsus pisze:
A mozesz uchylic rabka tajemnicy po co Ci to?
np. jak wyciagarka zrobi zwarcie,to odlacze prad aby sie auto nie skopcilo...
możesz zamontować na przegrodzie dzielącą kabine od silnika pod schwkiem od strony pasażera jak w uazieLR_Olek pisze:hmmm...czy dlugosc kabla od akku do hebla i nazad nie powoduje spadkow drastycznych w jakosci pradu? ampery,wolty i te sprawy?
mialem wizje aby najblizej akku zamontowac,ale wydaje mi sie ze pod maska to poroniony pomysl hebel wsadzac,ale znow do wnetrza auta ciagnac grube kable od wincha,masy silnika i akku,to nie wiem. mam dylemat
wyciagarke i inne zabawki to ja panie mam zanim ty wiedziales jak land rover wygladamaristez pisze:e no wyciągarke masz? to ty taki lepszy terenowiec jesteś taki VIPLR_Olek pisze:o ludzie...Tarsus pisze:
o ludzie...Tarsus pisze:@olo, ja w rajdowym kaszlaku mialem:LR_Olek pisze:o ludzie...Tarsus pisze:
1)na desce w razie dacha/boka
2) na masce z przodu w razie dacha/boka - jakbym nie mogl wydostac sie z kabiny coby ktos z zewnatrz odpial
jezeli zakladasz wyciagarke (a nie napisales o tym i na avatarze nie widac) to zaloz sobie w dowolnym miejscu z przodu - np na zderzaku od gory (tam gdzie imadlo) jak Ci kabli wystarczy. Jak zalozysz miedziana skretke 1-1,5cm2 to spadkow napiecia nie bedziesz mial, z tym ze zlaczki musza byc porzadnie zrobione-duza powierzchnia styku zlaczki z przewodem. Jak nie napisales na cholere ci taki pstryczek elektryczek vel "hebel od pradu" to nie oludziaj mnie tutaj
LR_Olek pisze:o ludzie...Tarsus pisze:@olo, ja w rajdowym kaszlaku mialem:LR_Olek pisze: o ludzie...
1)na desce w razie dacha/boka
2) na masce z przodu w razie dacha/boka - jakbym nie mogl wydostac sie z kabiny coby ktos z zewnatrz odpial
jezeli zakladasz wyciagarke (a nie napisales o tym i na avatarze nie widac) to zaloz sobie w dowolnym miejscu z przodu - np na zderzaku od gory (tam gdzie imadlo) jak Ci kabli wystarczy. Jak zalozysz miedziana skretke 1-1,5cm2 to spadkow napiecia nie bedziesz mial, z tym ze zlaczki musza byc porzadnie zrobione-duza powierzchnia styku zlaczki z przewodem. Jak nie napisales na cholere ci taki pstryczek elektryczek vel "hebel od pradu" to nie oludziaj mnie tutaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości