jak już sie od was dowiem to powiem wam co mówił lokalny diler suzuki

Moderator: Mroczny
taaaaaaaaa,bardzo miły komentarz.Mam zamiar nabyć własnie taka padlinę.Szanowny kolega stara się zapewne udowodnic że coś co kosztujeleszek pisze:padlina tylko na bulwar za dużo chromu,plastiku.no chyba że ktoś ma kupe kasy.
po mojemu:aby wyrwane laseczki mogły zademonstrować dupeczkęleszek pisze:a po co on ma to lusterko na masce
oj, kolega depcze po niepewnym gruncievitek pisze:taaaaaaaaa,bardzo miły komentarz.Mam zamiar nabyć własnie taka padlinę.Szanowny kolega stara się zapewne udowodnic że coś co kosztujeleszek pisze:padlina tylko na bulwar za dużo chromu,plastiku.no chyba że ktoś ma kupe kasy.
800 PLN albo nawet 8000 PLN jest LEPSZE(tylko pod jakim wzgledem?)
juz wiem -mozna takie jeździdło zamordować bez skrupułów i strat finansowych.A owa kupa kasy prawie zawsze jest ciężko zapracowana
o czym zapewne szanowny kolega nie pamięta.
A może chodzi o zniechęcenie do tego hobby albo bywania na forum albo spotkaniach off-roadowych?,bo w tej wypowiedzi nie ma nic na temat wlasciwosci auta5 .tylko $$$$$$$$$$ sorry PLN-y
To co zaczynamy podziały:do 500 zł wartosci auta,póxniej 1000 ,az dojdziemy do tuarega.I co szanowny kolega powie jego wlascicielowi?
że padlina bo kosztuje 280 tys?
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości