nie moge sie zdecydowac miedzy tymi dwoma rozmiarami.....

Moderator: Albert_N
Co simex to nie mtStang pisze:ale miałem je wcześniej przez całązimę te oponki z motorkiem 1.3 i też dało się jeździć
poszukaj Bandziora na forum on Ci powie jak robią mini simexybo tak one w tym rozmiarze wyglądały ale na żelaznej Bandzior wymiatał jak cholera
![]()
A czy ktoś tu tak napisałmichal_cobra pisze:Co simex to nie mtStang pisze:ale miałem je wcześniej przez całązimę te oponki z motorkiem 1.3 i też dało się jeździć
poszukaj Bandziora na forum on Ci powie jak robią mini simexybo tak one w tym rozmiarze wyglądały ale na żelaznej Bandzior wymiatał jak cholera
![]()
Napisałeś że Bandzior jeździł na simexach jak choleraStang pisze:A czy ktoś tu tak napisałmichal_cobra pisze:Co simex to nie mtStang pisze:ale miałem je wcześniej przez całązimę te oponki z motorkiem 1.3 i też dało się jeździć
![]()
![]()
Tak objechał wszystkich i wskoczył na pudło w wyczynie z winchemmichal_cobra pisze:Napisałeś że Bandzior jeździł na simexach jak choleraStang pisze:A czy ktoś tu tak napisałmichal_cobra pisze: Co simex to nie mt![]()
więc domyślam się że objerzdzał tych co jeździli na MT
simex robi jak simex raczej brak roznic-jelsi ma ten sam kroj bieznika-tu rozchodzi sie o kompromis miedzy w miare dobrym przeswitem a tym, zeby motor sie wkrecal i dalo sie tez 2 zapiac ijechac na niej spokojnie...Stang pisze:ale miałem je wcześniej przez całązimę te oponki z motorkiem 1.3 i też dało się jeździć
![]()
Na rajdach jeźdze na MT'kach TrackeraStang pisze:Tak objechał wszystkich i wskoczył na pudło w wyczynie z winchemmichal_cobra pisze:Napisałeś że Bandzior jeździł na simexach jak choleraStang pisze: A czy ktoś tu tak napisał![]()
więc domyślam się że objerzdzał tych co jeździli na MT
![]()
A na AT-ekach na Żelaznej nie miał byś co robić został byż w pierwszej napotkanej kałuży
ee no narazie to jak tak strasznie brzmie bo jeszcze nic nie rpzerabialem-procz malego remontu przedniego mostu.protetyk pisze:A jak już będziesz kupował ten od 410, to bierz ten nowszy, bo i tak Cię zaraz 4.16 najdzie, przy Twoim tempie motania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość