Moderator: Mroczny
Brałeś coś przed chwiląMANEY 81 pisze:ale się mścicie przecież RR jest tak samo dobry jak LR czyli poprostu najlepszy!!! Wystarczy trochę serca i robią ekstra! Jestem tak zafascynowany Land Roverami że chyba coś se wydziaram w tym temacie(to już będzie fanatyzm jak w mordę trzasnął!!!)
Zgadza się to nie nagłe zauroczenie, ta miłość dojrzewa w miarę trwania naszego związku... Jest pięknie, tak partnersko normalnie cudownie!!!Bartas pisze:nie ty bierzesz już od dawnaMANEY 81 pisze:No pewnie, przecież takich głupot się nie gada po trzeźwemu, byłem przed chwilą karnąć się moim diskiem i teraz jakiś odłużony jestem-to chyba miłość, disco jest takie ponętne i sympatyczne
Dokładnie oto chodziTapeworm pisze:http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... 02&start=0
oto chodzi![]()
Piękny ten Classic nieprawdaż![]()
No ale jeśli weźmiesz średnią z jeżdżenie w terenie i po czrnym to napewno np. disco niema sobie równych, są auta zdolniejsze terenowo np. samurai i wygodniejsze na trasie np. grand ale biorąc pod uwagę kompromis to disco jest na czele stawki ja tam kocham mojego LR i tylemudder pisze:yy ja mam dwa i specjalnie jakoś ich nie adoruje są w porządku ale napewno nie są najlepsze jeżeli chodzi o jazdę w terenie
No zgadza się seryjne disco to na polną drogę się nadaje ale disco na 33-10,5-16 i zawiasem +2,5 cala ome i porządnie przygotowane nadal bardzo przyjemnie prowadzi się po drodze-spokojnie można nim jechać na wakacje nad morze z rodzinką, a w terenie najczęściej służy do wyciągania innych bo rzadko się zdarza że z czymś sobie nie poradzi, tak więc uważam że disco jest wyjątkiem który może być uniwersalnym autem przy rozsądnym tuningu offroadowym. Twierdzę tak mimo że śmigam na simexach których jedyną wadą jest większy hałas na asfalcie ale zato w terenie doskonale się spisująmudder pisze:Jak coś jest do wszystkiego to jest... tak mi się przynajmniej zdaję dobrze przygotowany LR będzie robił super a seryjne disco to najwyrzej na lekki teren się nadaje
dzisiejszy odcinek Ulicy Sezamkowej sponsorowały literki L oraz RMANEY 81 pisze:No zgadza się seryjne disco to na polną drogę się nadaje ale disco na 33-10,5-16 i zawiasem +2,5 cala ome i porządnie przygotowane nadal bardzo przyjemnie prowadzi się po drodze-spokojnie można nim jechać na wakacje nad morze z rodzinką, a w terenie najczęściej służy do wyciągania innych bo rzadko się zdarza że z czymś sobie nie poradzi, tak więc uważam że disco jest wyjątkiem który może być uniwersalnym autem przy rozsądnym tuningu offroadowym.
Kurva, wykrakałeś, byłem na poligonie i ukręciłem półoś, mam kpl. zapasowych ale jeśli i one się ukręcą to ja już niewiem, albo maxi drive albo(o połowę taniej wychodzi) mosty od unimoga, przynajmniej są obie blokady w standardzie i zwolnice, pozatym mosty od ciężarówki pewnie są mocniejsze, hmmm, jest tu może ktoś co ma już mosty od czegoś innego?Tapeworm pisze:pociesza się chłopakklepie sam po główce
"tak tak, wcale kasy w błoto nie wywaliłem...tak tak mam zajefajny samochód...tak tak żona też go lubi"![]()
to ty niewiesz że LR to szmelc jest, mam więc wiem,ale i tak nic z tym niezrobie bo tego się nie leczy, można tylko walczyć z objawami![]()
A teraz żeby w temacie było, Disco jest terenówką, może i można było go nazwać niezłą, gdyby nie to, że w przeciągu roku od zakupu psychika właściciela lega w grózach...MANEY 81 jest tego przykładem...ja też![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości