GRYPA - impreza dla kochających Gelendę
Moderator: Albert_N
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
GRYPA - impreza dla kochających Gelendę
Panowie,
W najpiękniejszy weekend tej jesieni, a więc w dniach 13-15 października, organizuję wyjazd co się zowie "Pierwsza GRYPA". Impreza integracyjna przeznaczona dla wszystkich miłośników Mercedesów serii G. Nie jest ważny rocznik, model, kolor, czy stan wyposażenia samochodu; ważne aby przyjechać Gelendą.
W sobotę wyruszymy na całodzienną trasę turystyczną po Kielecczyźnie. Trasa przejezdna dla wszystkich aut, bez względu na opony i zawieszenie, ale po drodze będą przeszkody terenowe dla odważnych kierowców i ich wypasionych kiosków. Jeśli uznasz, że przeszkoda jest za trudna, to będziesz ją mógł po prostu ominąć. Żadnej rywalizacji sportowej na trasie, czysta zabawa w towarzystwie tak samo zakręconych na Gelendę, jak my. Wieczorem, jeśli tylko pozwoli pogoda, biesiada przy ognisku. W niedzielę także wyruszymy w teren.
Koszt uczestnictwa wynosi 300 zł od osoby i obejmuje:
- przygotowanie trasy i roadbooka
- dwa noclegi w pokoju dwuosobowym
- dwa śniadania
- obiadokolację w sobotę
- ognisko w sobotę
- pamiątkowe nalepki na autko
- pamiątkową koszulkę
Bazą GRYPY jest hotel "Przedwiośnie" na górze Dąbrówce w Mąchocicach Kapitulnych koło Kielc (www.hotelprzedwiosnie.pl)
Chętni niech się zgłaszają do mnie: tomasz@outback.pl
W najpiękniejszy weekend tej jesieni, a więc w dniach 13-15 października, organizuję wyjazd co się zowie "Pierwsza GRYPA". Impreza integracyjna przeznaczona dla wszystkich miłośników Mercedesów serii G. Nie jest ważny rocznik, model, kolor, czy stan wyposażenia samochodu; ważne aby przyjechać Gelendą.
W sobotę wyruszymy na całodzienną trasę turystyczną po Kielecczyźnie. Trasa przejezdna dla wszystkich aut, bez względu na opony i zawieszenie, ale po drodze będą przeszkody terenowe dla odważnych kierowców i ich wypasionych kiosków. Jeśli uznasz, że przeszkoda jest za trudna, to będziesz ją mógł po prostu ominąć. Żadnej rywalizacji sportowej na trasie, czysta zabawa w towarzystwie tak samo zakręconych na Gelendę, jak my. Wieczorem, jeśli tylko pozwoli pogoda, biesiada przy ognisku. W niedzielę także wyruszymy w teren.
Koszt uczestnictwa wynosi 300 zł od osoby i obejmuje:
- przygotowanie trasy i roadbooka
- dwa noclegi w pokoju dwuosobowym
- dwa śniadania
- obiadokolację w sobotę
- ognisko w sobotę
- pamiątkowe nalepki na autko
- pamiątkową koszulkę
Bazą GRYPY jest hotel "Przedwiośnie" na górze Dąbrówce w Mąchocicach Kapitulnych koło Kielc (www.hotelprzedwiosnie.pl)
Chętni niech się zgłaszają do mnie: tomasz@outback.pl
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
Jest zdecydowanie większa szansa i na moją tam obecność.Szafirek pisze: Na pocieszenie mogę zdradzić, że wiosną GRYPA będzie szalała na Pomorzu
Póki co - niestety - sprawy rodzinno - zawodowe nie pozwalają mi nawet myśleć o Grypie (zresztą - nie tylko o tej imprezie)

I nie sądzę, żeby w najbliższym czasie coś się zmieniło w tej materii

G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
No , Panowie , teraz jest najbardziej sprawiedliwie. Impreza w centralnej/prawie/ Polsce. Wszyscy mają daleko. Może jednak rozgrzać smar w łożyskach. A i hotel zamiast namiotów i jedzenie, mam nadzieję na talerzach wydają się być o tej porze roku kuszące. Jeśli jeszcze Szafirek u miejscowego dobrodzieja zamówi mszę w intencji dobrej pogody to może być całkiem sympatycznie.
Witam, jestem tu nowy chodź kiedyś występowałem pod nickiem "BIAŁY" ! Chciałem tylko powiedzieć że GRYPKA będzie dość ciekawa i po raz pierwszy będzie w tym uczestniczył MB Polska. Z moich informacji jest tam kilka osób którym zależy na rozwinięciu trędu G klasy i nie tylko we własnym interesie ale dla przyjemności innych uczestników więc Zapraszam Serdecznie.
Ja się wybieram, co prawda sprzedałem rok temu swoją G i jestem w ciągłym poszukiwaniu kolejnej ale może jakoś uda mi się wkręcić i uczestniczyć w tej imprezce!!!
Można wiedzieć ile samochodów będzie startowało z Wawy ?
Ja się wybieram, co prawda sprzedałem rok temu swoją G i jestem w ciągłym poszukiwaniu kolejnej ale może jakoś uda mi się wkręcić i uczestniczyć w tej imprezce!!!
Można wiedzieć ile samochodów będzie startowało z Wawy ?
Kasia i Bartek
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
Hahah. Wygląda jak jakaś krypciocha, ale ja z tym nie mam nic wspólnego. PowagaBartekks pisze:Witam, jestem tu nowy chodź kiedyś występowałem pod nickiem "BIAŁY" ! Chciałem tylko powiedzieć że GRYPKA będzie dość ciekawa i po raz pierwszy będzie w tym uczestniczył MB Polska. Z moich informacji jest tam kilka osób którym zależy na rozwinięciu trędu G klasy i nie tylko we własnym interesie ale dla przyjemności innych uczestników więc Zapraszam Serdecznie...

Znam wprawdzie jednego Bartka, ale on swojej Gelendy nie sprzedał

Ale dziękuję za słowa zachęty