Pozdrawiam M.
Moderator: Mroczny
A nie mówiłemmjp pisze:Ojej! Marek w Sopocie? To chyba od niedawna? 677 - w ktorym to miejscu?
To teraz wiem dlaczego byl taki chaos jak zadzwonilem do Jozka i spytalem o amor skretu do G.....
Jestem za, skwer to tam gdzie ciągle wieje?mxw pisze:Witam Wszystkich,
Widzę że sporo osób posiada Gienie w 3-mieście, może zorganizowali byśmy jakieś spotkanie w najbliższym czasie ? [nie żaden wielki zjazd czy coś w tym stylu- po prostu spotkanie przy kawie na początek- np: na skwerze w Gdyni] Mi nie wypada na forum na stronie głównej zakładać takiego tematu [jestem nowym, początkujący użytkownikiem G]
Może ktoś bardziej doświadczony wrzuci taki wątek na stronie głównej ?
Pozdrawiam M (nowicjusz)
Obok sklepu calodobowego 'Gosia'..?Rysiu pisze: Lokalizacja jest niezla, jak sie smiga z Gdańska to zaraz za pierwszymi światłami w Sopocie po prawej stronie widać napisy "części do mercedesów" tak po skosie od stacji BP.
Swiat jest malyRysiu pisze:A no tam
Kielce to troche daleko jak na zlot G z Trojmiastajaccard pisze:Chłopaki nie kombinujcie, ze skwerkami bo was przewieje i bedziecie kichać. Szafirek robi zlot 'ludzi gelendnietych' -PIERWSZ GRYPA, miło, fajnie , na temat i z patronatem MB (a za tym idzie rabat 10% na cześci![]()
![]()
, ale ciii...)
dla wszystkich kategorii rozwojowych kiosków
Ma to być w samym środku PL koło Kelc.
na rajdach4x4 jest o imprezie....![]()
Albo uszczelka szyby przedniej przepuszcza ( u mie tu sie lalo)jaccard pisze:
PS.
Czy ktoś może mnie nakierować na posty i temat wody lejącej sie do środka, leje mi się na konsolke z wlotu powietzra chyba, przy byle deszczyku. Jak problem rozwiązać?
Kielce to troche daleko jak na zlot G z TrojmiastaRysiu pisze:jaccard pisze:Chłopaki nie kombinujcie, ze skwerkami bo was przewieje i bedziecie kichać. Szafirek robi zlot 'ludzi gelendnietych' -PIERWSZ GRYPA, miło, fajnie , na temat i z patronatem MB (a za tym idzie rabat 10% na cześci![]()
![]()
, ale ciii...)
dla wszystkich kategorii rozwojowych kiosków
Ma to być w samym środku PL koło Kelc.
na rajdach4x4 jest o imprezie....![]()
jaccard pisze:
Też tak uważam [daleko], spotkajmy się wreszcie na naszym „podwórku”.
Nadal cierpliwie czekam na kontakty od właścicieli G z 3>miasta.
Pozdrawiam M.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości