Zwisłem se :-)
Moderator: Mroczny
No co suza PRZELECIAŁA bez problemu , a takiej pięknej świecy to nikt nie powtórzył.A wracając do tematu to chodziło mi o lekki bucik a nie o gumowiec oblepiony błotem.protetyk pisze:Ja już widziałem taką hopke na lekkim bucie w Twoim wykonaniu.jacenty pisze: i wtedy na lekkim bucie to sie przeleci bez problemu.
Przypomnij jak to się skończyło

suzuki vitara 1.6 (SZARA EMINENCJA)
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.
Jeszcze wracajac do pierwotnego pytania - co zrobic w takiej sytuacji.
Jak zawis nie jest zbyt "twardy", a sa jacys pasazerowie, mozna autem pobujac na boki, ewentualnie posadzic kogos na masce lub tylnym zderzaku.
Tyle zeby jakies kolo zlapalo przyczepnosc.
Jak zawis nie jest zbyt "twardy", a sa jacys pasazerowie, mozna autem pobujac na boki, ewentualnie posadzic kogos na masce lub tylnym zderzaku.
Tyle zeby jakies kolo zlapalo przyczepnosc.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Super. jestem tam często, na 100% będę w 4 weekend października, prawdopodobnie w sobotę (28.10).NuVo pisze:@galubap jakbyś sie tam jeszcze kiedyś wybierał to daj znac,bo mieszkam niedaleko strzyżowic to możemy pośmigać razem,będzie raźniej![]()
P.S.gdzie tam jest taki tor?
Gdzie to jest to dość ciężko wytłumaczyć, jak jedziesz z Psar, to skręcasz w prawo koło sklepu w kierunku na Dąbie, a później (za jakieś 500m) między domami w pola.
Odezwę się na priv jak będę się tam wybierał, jak pisałem wcześniej, pewnie 28.10.
Pozdrawiam:
Przemek