Jak się obrobię z robotą, to wpadnę popatrzećarek.d pisze:... dzisiaj będę gnił w garażu i zaspakajał zwykłą kobiecą ciekawość; jak to się mogło stać, że temu misiu kółko...![]()

Moderator: Albert_N
Ja będę u Was dzisiaj ok. 16.00, to mogę zabrać, bo i tak widzę się z A.Bartekks pisze:Ja jestem w firmie do 19.00 zapraszam, niestety nie mam jak wieczorekiem do Ciebie podjechać... Jutro też będę pewnie w pracy od 11.00 do 19.00arek.d pisze:Faktycznie posiałem graty po paru autach, ale to wynik wyjątkowego rozkojarzenia![]()
Pragnę poinformować postronnych czytelników, że ta woda była płytka, tylko że kilku chłopaków wjeżdżało do niej z impetem i... przelewała im się przez maskę. Ja przejechałem tą rzeczkę, a woda nie sięgnęła nawet reflektorów. Tak, wiem! Nie było to widowiskowe dla kamer i aparatówbenek pisze: ...autko już wysuszone i mogę donieść że przy poziomie wody do szyby przedniej w obudowie filtra nie było śladów obecności wody czyli snorek przeszedł pomyslnie swoje chrzciny
Za nowy przedni wał na krzyżakach lublina dałem 600zł.architeo pisze:Oki, wyslę Ci płytkę na adres który mi podałeś w mailu
No i prośba do wszystkich, jak mi doradzacie rozwiązać problem walnietych krzyżaków..
Kupić nowy wał z krzyżakiem czy kombnować jakąś zmotę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości